writing-img

kateri kruh

clock-img

07.04.2006, 09:27

clock-img

nejča

pencil-img

178

Tiste, ki že dajete user posted image kakšno žemljo ali skorjo kruha za cuzat, ali kaj gledate na to, kaj je v tistem kruhu? Mislim na razne aditive, mleko v prahu, maščobe, sladkor, sol pa tudi vrsto moke.

clock-img

07.04.2006, 09:37

clock-img

Anonimen

ne..kako nej pa to pogledam ??!!

clock-img

07.04.2006, 09:40

clock-img

nejča

pencil-img

178

Pakirani morajo imeti deklaracijo gor nalimano, rinfuza imajo pa prodajalke podatke in so tudi na označevalcih na policah, kjer kruh je.

clock-img

07.04.2006, 09:44

clock-img

Anonimen

aja..še na misu mi ni pršlo..kruh k kruh :)

clock-img

07.04.2006, 10:02

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Če ni na nič alergičen, je brezveze komplicirat.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

07.04.2006, 10:21

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Če boš to gledala, potem tvoj user posted image  ne bo jedel kruha.

clock-img

07.04.2006, 18:52

clock-img

janjamodra

pencil-img

21

Eni pa res komplicirate-ne vem no... Pa brez zamere.

clock-img

08.04.2006, 09:33

clock-img

nejča

pencil-img

178

Jaz še ne kompliciram, zato pa sprašujem.
Drugače pa obstajajo na prodajnih policah taki in drugačni kruhi. In če že lahko izbiram zase, zakaj ne bi tudi za user posted image ?
Veliko jih vsebuje samo moko, vodo, kvas, sol, kislo testo, slad in c-vitamin pa niso nič dražji kot tisti, ki imajo tudi razne dodatke (emulgatorje, konzervanse, sredstva za enakomerno luknjičavost, arome, barvila). In ponavadi so med temi rahli, napihnjeni izdelki, kamor spadajo tudi žemlje, toast, drugo pecivo, kruhi čokoladne barve, grisini, kruhi s podaljšano obstojnostjo, drobljive bele štruce pa še kaj.
No meni ni vseeno

clock-img

10.04.2006, 10:22

clock-img

rea

pencil-img

45

Mene pa zanima, pri kateri starosti daš lahko dojenčku skorjico ali kos kruha?

clock-img

16.04.2006, 09:08

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Nejča, jaz sicer še ne dajem kruha, ko pa bom, bom pa 100% rženi kruh, graham žemljice, koruzni kruh, skratka take, kot sama najraje jem. Belega samo če drugega ne bo doma. Deklaracij po moje ne bom gledala, bom kupovala svežega. Kvas me ne moti, malo soli tudi ne, bolj me bela moka. Za moj okus ne kompliciraš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem