writing-img

kateri loncek?

clock-img

10.05.2006, 21:32

clock-img

#zabica#

pencil-img

22

kateri loncek za pitje naj kupim nasemuuser posted image , ki je star 3m -
avent ?...kateri se je pri vas najbolj obnesel?
po flaski noce pit....
lp

clock-img

10.05.2006, 21:34

clock-img

mami darka

pencil-img

105

Mi smo meli kr navaden lonček brez nastavka.Najprej smo po žličkah, pol pa kr ko taveliki. Tut naša flaške ni hotla, ker je oz. še ziza.

clock-img

10.05.2006, 22:06

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Nisem prav razumela. Noče piti iz flaške ali noče piti po dudi? Če noče piti po dudi, mu kupi nastavek, ki se lahko da tudi na Aventovo stekleničko. Sta pa dva različna. Mislim, da od 0-3 mes in od 6 mes dalje. Isti nastavek pa se kasneje uporabi tudi za magični lonček.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

11.05.2006, 06:34

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Dokler se je dojila naša pupa tudi ni hotela pit na flaško. No way..Samo ziza in spet ziza. Potem je nekje pri 10 mesecih sprejela flaško za pitje gostih tekočin (recimo čokolino), nato pa še kasneje aventov lonček s posebnim nastavkom. Je pa to prišlo kar samo od sebe, sem ji ga prej "tiščala" v usta pa me je samo gledala kot bik v nova vrata..Potem se ji je pa enkrat odprlo in je začela pit iz njega.

clock-img

11.05.2006, 23:34

clock-img

Kristina_1

pencil-img

517

Naš user posted image tudi pije iz magičnega lončka, lahko kuuser posted image piš sam nastaavek, kot je napisala Marogica. Pije pa le med obroki med katerimi se ne doji, če ne ga ne prepričaš, ga odklanja ali pa se z njim samo igra in grize nastavek, ali pa celo potegne in izpljune.

clock-img

12.05.2006, 19:19

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem imela navadno Aventovo flaško s zelenim tulčkom.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem