writing-img

kateri naslov????

clock-img

24.10.2005, 12:27

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Nameravam si spremeniti stalni naslov-predvsem zaradi finančnih razlogov; naslednje leto se tja mislim tudi preseliti!
Zanima me, kateri naslov moram napisati na papirje, ki jih moram oddati za porodniško? Za paket ob rojstvu sem že oddala papirje in sem napisala sedanji naslov (kjer živim sedaj), za ostale pa sedaj ne vem, da ne bi prišlo do kakšnih problemov user posted image
Ali si ob spremembi naslova moram takoj spremeniti tudi dokumente ali to nima neke veze????

clock-img

24.10.2005, 12:39

clock-img

Anonimen

v roku enga mesca si morš spremenit dokumente, kej več ti pa ne znam povedat

clock-img

24.10.2005, 12:43

clock-img

petra a

pencil-img

2070

Za vsako spremembo (priimek, naslov) moraš pridobiti nove dokumente, saj je osebni dokument tisti, s katerim se identificiraš (čeprav je vse vezano na EMŠO). Popraviti moraš posledično v službi (zaradi prevoza in zdravstvenega zavarovanja), bankah, zavarovalnicah,..., pa tudi zaradi same pošte, da jo dobiš na pravi naslov.

clock-img

24.10.2005, 12:44

clock-img

petra a

pencil-img

2070

in pa v roku 1 meseca, kot je napisala Lara

clock-img

24.10.2005, 15:25

clock-img

tejča

pencil-img

74

Petra a ima prav. Dokumentov NE spreminjaš samo v primeru, če se na novem naslovu prijaviš začasno. Tako sem naredila jaz, stalno sem prijavljena pri starših, začasno pa v novem stanovanju in potem vsako leto podaljšam začasno prebivališče. S tem se rešiš spreminjanja dokumentov, če ti je to v napoto, ali pa če ne boš dolgo na tem novem naslovu.

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

clock-img

24.10.2005, 18:40

clock-img

Anonimen

Odvisno, kdaj boš spreminjala identifikacijske dokumente.
Karkoli pa že pišeš, vedno piši tisti naslov stalnega bivališča, ki ga imaš na trenutnih dokumentih, in ne tistega, ki bo tam čez nekaj mesecev. Nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi vmes. In potem je res lahko nekaj simpatičnih birokratskih, ja...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem