cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kateri otok na Hrvaškem?

clock-img

20.02.2008, 11:13

clock-img

tassa

pencil-img

75

Živjo!

Letos si želimo obiskati en otok na Hrvaškem (do zdaj smo bili  vsako leto na Pagu v Vidaličih). Ker bo naša pikica stara 3 leta bi šli tudi kam dlje (npr. Hvar ipd.).

Želimo si na otok, kjer lahko s čolnom poiščemo kakšno plažo, ki le ni tako obsedena s turisti oz. kjer imamo lahko nekaj časa samo zase. Lepo je, da nebi dopustovali prov v velikem mestu oz. da nebi imeli dolgo vožnjo do mesta.
Prosim vas, če imete kakšne ideje oz. da ste že dopustovali kakšnem takšnem kraju (in v apartmaju v hotel nebi šli), če mi lahko javite in mogoče posredujete kakšno številko oz. naslov za kontaktiranje.

Zelo vam bom hvaležnauser posted image !!!!

Tassa

clock-img

20.02.2008, 18:10

clock-img

anča banča

pencil-img

39

susak, lošinj- na teh dveh otokih sem se imela lepo, tja smo hodili ko sem bila še otrok.
sploh susak je bil zame nekaj najlepšega, saj na otoku ni prometa in sem lahko skakala okoli kjer sem hotela.

z otokom hvar smo imeli pa slabe izkušnje. bili smo tam od 1 avg naprej, takrat je na hvaru ogromno italjanov, v hotelu smo dobili pa še salmonelo.

clock-img

20.02.2008, 18:22

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Lošinj, veliko sence, urejene in čiste plaže.

clock-img

21.02.2008, 08:51

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Mogoče otok Pašman?

clock-img

21.02.2008, 11:37

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Men osebno je pa Pag zakon, al v dvoje al s familjo.
Letos pa gremo na Vir, mal pogledat da vidmo kako je. Bomo vidl, upam da bo za zdržat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem