cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kateri rižolino?

clock-img

16.11.2007, 15:41

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

kateri rižolino uporabljate za v flaško???

hvala!!!!!!!!!!!!!

clock-img

16.11.2007, 16:15

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Katerikoli, samo bolj redek. Mi konkretno imamo zdaj od dm-ja z okusom vanilije, no to je gres.

clock-img

16.11.2007, 17:21

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

rižolino od hippa (zelena škatla, meša se z mlekom) ali alnatura od DMja-ta 2 sta čisto navadna rižolinota, predvsem da gostiš mleko v flaški. če delam pa bolj gosto kašico, ki jo tamala je po žlički, potem trenutno naredim hippovo kašico jabolko in komarček, meša se z vodo, je full okusna. Za to varjanto je na trgu ugromno različnih kašic, odvisno kaj hočeš. vmesno varjanto, da je čisti rižolino, ki se meša z vodo, pa ima npr. milupa...

clock-img

16.11.2007, 18:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.11.2007, 08:55

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

kupi od milupe, ker se meša z vodo in je okusnejši od podravkinega.

lp

clock-img

26.11.2007, 15:16

clock-img

r.sanela

pencil-img

4

Jaz sem mu dajala v mleko Milupin rižolino.

Me pa zanima, če katera ve, zakaj so nekateri rižolinoti od 4-ih, nekateri pa od 6-ih mesecev dalje? Moj pikec je namreč star 4 mesece, pa ne vem, če mu lahko dam kateri koli rižolino v flaško.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem