cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kateri termometer

clock-img

13.07.2007, 10:37

clock-img

mojgal

pencil-img

156

Do sedaj sem temperaturo merila v ritki, potem sem probala pod pazduho samo kje bo 2,5 leta star pri miru, zej me pa zanima kako se obnesejo ti termometri za v ušesek in keri so najbolj natančni in kakovostni. No pa kje se jih dobi?

Hvalauser posted image user posted image

clock-img

13.07.2007, 10:48

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Mi uporabljamo sekundni digitalni termometer znamke AEG. Je zelo kvaliteten, ni bil sicer med najdražjimi, ma je ok. Hiter, tako da otrok skorej ne ve,da mu meriš vročino.
lp

clock-img

13.07.2007, 10:49

clock-img

smigli

pencil-img

1088

p.s. Kupli pa smo ga v mercatorjevi tehnični trgovini, če me spomin ne vara je bil okrog 20eur.
lp

clock-img

13.07.2007, 10:50

clock-img

rija

pencil-img

15589

ušesni so za eno figo,  sploh, če je natančno izmerjena temperatura zelo pomembna (vročinski krči)....navadni prepočasni (pod pazduho) v ritki neprijetni...

jaz prisegam na thermofocus, laserski brezkontaktni za na čelo....je res zelo drag, vendar vreden svojega denara.
naročila sem ga preko spleta.

...vox populi...

clock-img

13.07.2007, 10:53

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

ušesni so najboljši, saj jih uporabljajo tudi v zdravstvu. so tudi zelo točni in hitri. mis mo ga kupili v lekarni, sam se ne spomnim koliko je bil.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

13.07.2007, 10:55

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Mi imamo ušesnega Braun, se potem menjajo tile plastični nastavki, digitalni termometer torej, je pa nekako tako, da ko pokaže temperaturo, odšteješ zadaj 2 miliminke in to je pravi rezultal, tako so mi povedali v porodnišnici in vrtcu tudi.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

13.07.2007, 10:55

clock-img

rija

pencil-img

15589

hja, kakor komu....mi smo zaradi tako hude natančnosti fasali vročinski krč....ker nismo pravočasno zbijali vročine....jaz jim ne zaupam....in pri nas v bolnici uporabljajo navadne, ker so najbolj točni.

...vox populi...

clock-img

13.07.2007, 12:43

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Mi imamo ušesnega AEG. A mogoče ve katera kje bi lahko kupila nastavke? Nikjer jih ne dobim user posted image

clock-img

13.07.2007, 12:48

clock-img

honey

pencil-img

2567

Mi imamo ušesnega Omron (nekaj podobnega), je bil pa l. 2005 okrog 12.000 SIT, dobi se ga pa v lekarni. Sem pa zelo zadovoljna z njim, saj pomeri vročino v 4 sekundah, tako da otrok skoraj ne ve, da mu meriš vročino. Po mojem mnenju pa ušesni termometer ni tako slab, ker sem bila in v ljubljanski porodnišnici (v 8. mes. nosečnosti) in v postojnski (sem šla rodit), pa v obeh merijo temperaturo v ušesu - otročkom in mamicam.

clock-img

13.07.2007, 15:04

clock-img

Anonimen

Men je ušesni na infekcijski najprej pokazal mal čez 37 , čez minuto pri drugi sestri pa že tam okrog 39,res je pa da ga prva ni dobro vstavila v uho... ne vemuser posted image

clock-img

13.07.2007, 15:05

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Jaz imam s tem ušesnim slabo izkušnjo.. So pred tremi leti starši v vrtcu za svojo skupino kupili tak termometer (okrog 12.000sit) in ko sva otročkom merili vročino, ni niti enkrat pokazal prave temperatureuser posted image  In to me je zelo odvrnilo, zato imam za svojega malčka kar navadnega, pa sem čisto zadovoljna.user posted image
Tisti v porodnišnici je verjetno malo bolj profesionalen..?
Mogoče pa je res boljši kot ušesni tisti laserski za na čelo...
Jaz bom zaenkrat ostala pri navadnem.

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

13.07.2007, 17:38

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ni da nismo česa sprobali. Še najbolj se zanesem na klasičnega živosrebrnega, vendar predolgo traja merjenje. Sicer merim v ritki z digitalnim, imamo ušesnega od Brauna, ta mi je tudi v redu, tudi enega laserskega imamo, sam ta mi pa ni ok. Pri ušesnem je zelo pomembno, da prav meriš, direkt noter v uho, pa je ta prava temperatura.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

13.07.2007, 21:35

clock-img

eya

pencil-img

4615

Z ušesnim je treba namerit direktno na bobnič, kar je včasih težko, pa še ušesno maslo lahko moti. Zato prihaja do takih razlik v merjenju. Mi imamo ušesnega za hitro oceno, še najbolj se pa zanesem na živosrebnega. Tega uporabim predvsem zvečer, ko se malčke umiri (če je bolan).

Kupili pa smo ga v lekarni.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

16.07.2007, 11:30

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Mi imamo tudi tega ušesnega Omron... pa se mala igra z njim, ker jaz mi ne zaupam... Vsakič ko merim vročino z njim, merjenje ponovim 3x, pa vsakilč pokaže drugačno temperaturo...in razlika ni 0,1°, ampak enkrat ima vročino, drugič ne...

Enkrat smo dobili digitalni termometer na katerem je narisana Miki miška in zdaj nam miška zmeri temperaturo. In Neja vedno pridno čaka, da miška zapiska. Potem pa za nagrado z ušesnim izmeri vročino še mamici in atijuuser posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

clock-img

16.07.2007, 11:51

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Ušesni lanaform (meri se lahko tudi na čelu). Zelo uredu.

Braun sem imela izposojen pa ni bil dober. Sicer je bil starejši model, tako da so novi lahko boljši.

clock-img

18.07.2007, 10:11

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

ušesni so za eno figo,  sploh, če je natančno izmerjena temperatura zelo pomembna (vročinski krči)....navadni prepočasni (pod pazduho) v ritki neprijetni...

jaz prisegam na thermofocus, laserski brezkontaktni za na čelo....je res zelo drag, vendar vreden svojega denara.
naročila sem ga preko spleta.

enako. Smo merili z ušesnim, ki sploh ni pokazal vročine, pa je tamali imel čez 40 stopinj.

Imamo prav tako tale thermofokus, ki je res vreden denarja. 3 termometri v 1  (za telesno, temperuturo vode, zraka)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem