writing-img

kateri traktor na pedala?

clock-img

27.03.2010, 13:25

clock-img

suzanica

pencil-img

270

Živjo, imate mogoče izkušnje s traktorji na pedala. S katerim ste zadovoljne - tip mislim? Stari smo 2 leti. Na kaj je potrebno biti pozoren pri nakupu in kje jih imajo najceneje. Gledala sem malo za rolly kids. So ok? lp

clock-img

27.03.2010, 13:59

clock-img

tana-2

pencil-img

195

Mi smo imeli tega: http://www.igrarija.com/vozila/big-jimmy-nakladac-prikolica.html. Zelo vzdržljiva plastika, sedež nastavljiv. Smo se pa peljali v njihovo trgovino ENIM v MB in smo ga sprobali. Žal smo ga prodali in je še vedno v uporabi:).

clock-img

27.03.2010, 14:01

clock-img

Anonimen

http://www.igrarija.com/vozila/big-jimmy-nakladac-prikolica.html

Mi imamo tgea no tamali ga imauser posted image ... Zeloooooo vzdrzljiv....Same pohvale!

clock-img

28.03.2010, 17:54

clock-img

ma19teja

pencil-img

186

Živjo,

mi smo našemu pri 2 letih kupili Smoby model s kiblo.......mali je pogrešal prikolico....mene pa je motil ropot koles.....drugače zelo dober in trpežen

Priporočam, da kupite traktor s prikolico, obvezno pa naj ima vsaj malo gume po sredini koles. Ušesa ti bodo hvaležna user posted image

Lp,
Mateja

clock-img

29.03.2010, 08:35

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

IZVIRNO SPOROČILO: suzanica

Živjo, imate mogoče izkušnje s traktorji na pedala. S katerim ste zadovoljne - tip mislim? Stari smo 2 leti. Na kaj je potrebno biti pozoren pri nakupu in kje jih imajo najceneje. Gledala sem malo za rolly kids. So ok? lp

Mali ima rolly x-track - res kvalitetna izvedba. In sicer nakladača.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem