writing-img

katero olje ali mleko

clock-img

18.05.2010, 19:59

clock-img

ninca19

pencil-img

133

zanima me, kaj uporabljate za nego svojih malčkov. moja hčerko je dobila izredno suho kožo po skoraj vsem telesu in ne vem s čim bi to stanje najhitreje popravla. kakšni nasveti mogoče?

Nina

clock-img

18.05.2010, 21:17

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Koliko pa je stara? Mlajšega jaz mažem z mandljevim oljem, starejšega pa z Niveinim. Sicer pa je zelo odvisno tudi od mila, ki ga uporabljaš in kolikokrat ga uporabljaš. Mlajšega kopam in namilim 2x na teden s trdim nivea milom. Starejši pa se vsak dan tušira brez mila in enkrat na teden kopa z miljenjem.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

clock-img

18.05.2010, 21:27

clock-img

malažabica

pencil-img

113

Če ni umazana je ne umivaj z milom. TO dodatno suši kožo. Če je možno mu naredi oljno kopel (v kopel mu daj olivno olje), potem pa namaži z rastlinskim oljem ali maslom (lahko kokokosovo, karitejevo). Poskušaj se izogibati mineralni olj (so skoraj v vseh otroških oljih), alverde pa dm babylove imata olje brez mineralnih olj (za ti 2 jaz vem, so sigurno še ostale). Mineralna olja zaprejo pore, vlaga ne gre v kožo, rastlinska olja se vpijejo v kožo in pomagajo koži delovati.Ko je moja dobila suho kožo smo ukinli čisto vse šampone in mila. REs je da ima komaj 6 mesecev, a zaenkrat se še ne umaže zelo user posted image

< Sporočilo je popravil malažabica -- 18.5.2010 21:28:29 >

pa ga končno imamo! čisto pravi forum o pralnih pleničkah namreč...
http://pepentke.forumotion.com/forum.htm

clock-img

18.05.2010, 22:33

clock-img

gupika

pencil-img

244

ribodermin...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem