writing-img

katero sadje pozimi?

clock-img

05.01.2006, 10:11

clock-img

mala

pencil-img

913

Zanima me katero sadje dajete  vašim otročkom pozimi ko ga je na voljo bolj malouser posted image ?Jest jima dajem jabolka pa banane no starejši že je mandarine ampak a je sploh kaj drugega še na voljo?user posted image

clock-img

05.01.2006, 10:41

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Zmrznjeno sadje iz trgovine in domače skrinje, Frutki in Hippki. Jaz ne mislim čakat do poletja, da bo mala lahko okusila kaj drugega kot jabolko, banano in hruško.

clock-img

05.01.2006, 11:49

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Ja res kriza s tem sadjem pozimi. Mi tud že zmankuje idej. Hruške, banane, s težavo je jabolko (še najraje kuhano), melona, pa 1/2 frutka in not eno svežo sadje, pa zmrznjeno - borovnice, maline (sam zopet zraven banana). Tko da se mi zdi da v glavnem je samo banane in hruške. Aja včasih ji dam zraven še kuhane suhe slive ali/in marelice.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

05.01.2006, 12:07

clock-img

darja.grm

pencil-img

120

ja tudi jest maam isti problem.Ampak pri men je še to, da otroka nočeta jestii sadja.A mi lahko kdo pove kako naj jih pripravim da bosta jedla sadje??

carpe diem

clock-img

05.01.2006, 12:39

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Seveda banane, jabolka, hruške, kivi (ko je ža malo večji), mandarine, pomaranče, ananas, melone... pa še kaj. Pa iz domače skrinje - maline, pa kupjeno zmrznjeno sadje (npr. mix gozdni sadeži), pa narejene kašice, pa vloženo sadje- po možnosti v lastnem soku, brez sladkorja, pa tud suho sadje- fige, marelice, slive.
Ziher sem še kaj pozabila.

clock-img

05.01.2006, 12:41

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

V zmrzovalniku imamo slive in ji skuham kompot, pa breskve iz konzerve, pa kivi, pa ananas, pa suhe marelice lahko skuhaš med jabolko,..

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem