cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

katero slovensko zdravilišče ?

clock-img

18.02.2005, 13:34

clock-img

Tada

pencil-img

132

Brat bo v kratkem na operaciji kolena (križne vezi, transplantacija hrustanca). Po operaciji ga čaka zdravljene v zdravilišču in zato me zanima katero zdravilišče priporočate? Slišala sem, da je dobro v Šmarjeških tolpicah, tudi Terme Zreče so ok.

A ima katere kakšne izkušnje? A je možno, da gre z njim tudi punca (si plača sama)?
Si lahko sploh sam izbreš v katero zdravilišče hočeš iti ali ti to določijo v bolnišnici.

Lp,Tada

clock-img

18.02.2005, 13:36

clock-img

tinčica

pencil-img

613

moj sodelavec je bil po operaciji kolena v šmarjeških toplicah in kokr vem je bil ful zadovoljen. lp

clock-img

18.02.2005, 13:36

clock-img

lol

pencil-img

533

To ti izberejo pri svojem osebnem zdravniku.Zate pa lahko vprašaš za spremljevalca(lahko je zastonj ali po polovični ceni).

clock-img

18.02.2005, 13:40

clock-img

inga

pencil-img

93

za te zadeve so menda tud dolenjske toplice :zmeden:

clock-img

18.02.2005, 13:58

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Moja svakinja je imela isto in so jo poslali v dolenjske.

clock-img

18.02.2005, 14:02

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Moja bodoča tašča gre zdaj enkrat. Odobril ji je zdravnik, pa mislim, da so tudi napisali kam gre. Mislim, da je rekla, da Atomske toplice. Spremljevalec pa mislim, da si lahko plača zraven, ker je moj deda tako šel enkrat z babico(v Radence).

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

18.02.2005, 16:23

clock-img

Anonimen

Kolikor vem si tega ne zbira sam kam gre(ker vsako zdravilisce ima doloceno kajzdravijo-dobrna-kosti,rogaska-crevesne bolezni,..), seveda ce gre preko poskodbe . Mislim pa da je to v dolenjskih.:)

clock-img

18.02.2005, 19:36

clock-img

Tina26

pencil-img

367

Jaz nisem mogla nic zbirat, so me kar v Dolenjske poslal.
Glede spremstva pa takrat ni slo, ker so bili do konca polni, tako da so se bolnike drugam sibali.
Je bilo pa to junija 2000.
Lahko pa jih poklices in vprasas - so ful prijazni.
Pa veliko srece
Papa

clock-img

18.02.2005, 21:07

clock-img

malika

pencil-img

3199

Za kolena so baje najbolše terme Olimje(bivše Atomske ). Seveda pa lahko gre z njim tudi punca, ampak plačat bo morala sama.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem