writing-img

kateru fredov obroč

clock-img

14.01.2005, 11:01

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

...pride v poštev pri 1 letu? Stari smo 9 mesecev, vendar ga bomo kupili kar za starost 1 leto.

clock-img

14.01.2005, 11:48

clock-img

Miškolin

pencil-img

182

Fredovi obroči so trije

rdeč 3 mes - 4 let
oranžen 2 let - 6 let
rumen 4 let - 8 let

Tebi pride v poštev prvi - rdeč in ga imaš potem lahko še najmanj 3 leta!

JE pa tako, da če je otrok prešibak, se mu vmes med telesom in obročem da eno blazino, ki ne drsi, da otrok ne leze dol!

clock-img

14.01.2005, 13:14

clock-img

Anonimen

Mojemu Tiborju je bilo pri 10 mesecih na plavanju tako dolgčas, da je vaditelj rekel, pazi zdaj, mulc, in mu dal ta oranžen obroč. Pa Tibor sploh ni vedel, da je kaj drugače... vsi so se čudili. V čem je sploh fora?

clock-img

14.01.2005, 13:20

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

V oranžnem je naš mulček bolj v vodi. Ojoj, kako naj napišem, obroč je tanjši in otrok ima manj opore. Baje. Ko smo mi zamenjali na zadnjem tečaju, je bilo malemu veselo vseeno. Ni opazil posebne razlike.

clock-img

14.01.2005, 13:26

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Kaj je to fredov obroč :zmeden:?

LP; B

clock-img

14.01.2005, 14:28

clock-img

Anonimen

Bejba, to ej obroč podoben šlaufu za plavanje. Poglej v moj album, pa boš videla.:)

clock-img

14.01.2005, 20:41

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

No, pa spet nekaj več vem. Hvala, Kristina.
Kdaj pa se lahko gre na DIF, pri katerih mesecih? Tudi jaz bi kam šla z njim, da se malo zabava. Samo ne vem kako se bo mami v kopalke spravla :zmeden::)-.

LP; B

clock-img

14.01.2005, 21:40

clock-img

tilka

pencil-img

183

Od četrtega meseca dalje ga vzamejo na plavanje. Tudi jaz sem o tem razmišljala. Imam tudi tak problem kot ti-kopalke namreč.
Potem pa sem prebrala eno starejšo debato na to temo (ne vem na katerem forumu, malo pobrskaj) in mi je odleglo. Saj ni treba vsega probat.
Če pa greš, pa se lepo imej. Sebe v kopalkah pa nikar preveč ne glej (vidi, to se pa rima).
lp.:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem