writing-img

kavbojke na "zvonc"

clock-img

30.08.2009, 11:34

clock-img

Anonimen

Živjo,

mogoče katera ve, kje bi lahko dobila nosečniške kavbojke na "zvonc"? Ene ravne imam doma, pa mi ne sedejo najbolje na mojo rit...Včeraj sem bila na Rudniku, pa ni bilo nič pametnega.

lp!

clock-img

30.08.2009, 14:05

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

clock-img

30.08.2009, 20:05

clock-img

Anonimen

Kako pa je s pošiljanjem v Slovenijo, kolk časa se čaka in ali je poštnina velika? Hvala, pa če še katera ve kakšne so kaj št?

clock-img

30.08.2009, 20:13

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Poštnina je 5 eur ne glede na to, koliko naročiš, dobiš v max 14 dneh (vsaj take so moje izkušnje, dvakrat), za številke pa ne vem, ker sem kupovala samo za tamalo. So pa luštne stvari.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

30.08.2009, 20:27

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

6 = 34, 8=36 itd. Imas sizing guide na spletni strani, pa preveri mere.

Jaz vem le za velikost 6 petite, da mi je prav user posted image  Ampak navadni modeli. Pri nas npr. mi je vse predolgo, ampak te so skrajsane hlacnice.

clock-img

30.08.2009, 23:22

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Glede velikosti - imam kar nekaj Nextovih nosečniških oblačil in je takole: sicer nosim recimo H&M 34 ali xs (to velja za običajna oblačila, ne nosečniška), tu pa tam kakšne hlače 36. Nextove stvari imam št. 6, ene kavbojke pa 8 in so mi tudi prav. 

clock-img

01.09.2009, 13:35

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Jaz sem jih kupila v Kepici v BTC-ju, hala A.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem