writing-img

kdaj???

clock-img

18.03.2005, 10:08

clock-img

urši*

pencil-img

1037

...so se vaši malčki prvič kopali z vami v bani???
js si to ful želim, pa me res zanima kako je s tem, tako , da izkušene pišite!!:sloncek:

clock-img

18.03.2005, 10:10

clock-img

lidia

pencil-img

501

Jaz trdim, da lahko takoj, ko popek to dopušča, sam voda mora biti ustrezno temperirana.

clock-img

18.03.2005, 10:11

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Misliš v kadi? Z mano že, ko je bila stara 2m, pa potem 3x, ko smo bili v Portorožu, zdaj pa že nekaj časa ne, pa bo treba, ker je odkrila, kako zanimivo je, če pljuska vodo po dnevni sobi.
Jo kar v naročje vzamem, pa se tuširava, že prej nalijem vode, ati pa pomaga tuširati...

clock-img

18.03.2005, 10:18

clock-img

Anonimen

A res? Jaz pa sem se ji v banji pridružila samo 1x, pa je bilo tako nerodno potem ven lest in naju brisat in sušit in oblačit, da ne prakticiram več.

Zdaj pa, ko bomo imeli novo kopalnico s talnim ogrevanjem, bom gotovo lažje to izvedla... če se bo še hotela kopat z mamo :zmeden:

clock-img

18.03.2005, 10:19

clock-img

Petra P.

pencil-img

336

Ni panike - popek mora biti o.k., pa ti ne smeš več imeti čišče. To je kar pomembno. Se je pa naš z atijem kopal že takoj, ko je bil popek v redu.

clock-img

18.03.2005, 10:30

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Če me spomin ne vara nekje pri šestih mesecih. Je bolo po kuhinji preveč mokro in sva se kar v veliko banjo preselili. Res so pravi užitki pri skupnem kopanju.

:muca:

clock-img

18.03.2005, 11:33

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Še nikol, pač se mi ne da, pa še mrzlo je pri nas preveč, sploh v kopalnici.

clock-img

18.03.2005, 21:48

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Nekje pri treh mesececih, ko smo se preselili iz njene banjice v veliko. Je naša prevelika banja, da bi samo njo noter kopala, tako da je nujno, da gre nekdo z njo v vodo, da jo lažje umijeva. Potem pa še sama uživava v fredovem obroču. Jo dava v obroč, ta čas se sama uredim, potem pa še njo, ko se navliča preganjati za igračami po banji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem