writing-img

kdaj???

clock-img

12.05.2005, 13:24

clock-img

urši*

pencil-img

1037

naš Luka je star skoraj 5 mesecev in je že kr močen, če ga imam v naročju hoče sedet.zanima me kdaj ga lahko malo posedem npr na kavč in ga založim z blazinami??
hvala in lp;)

clock-img

12.05.2005, 13:27

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Fizioterapevti pravijo: Nikoli!

clock-img

12.05.2005, 13:30

clock-img

urši*

pencil-img

1037

oprosti, kako nikoli???:zmeden2:

clock-img

12.05.2005, 13:31

clock-img

Anonimen

Ja, nikoli. Ko bo dovolj močan in zrel, bo sedel sam, drugače se jih pa ne "podlaga". Ne prehitevat.

clock-img

12.05.2005, 13:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.05.2005, 21:20

clock-img

cukrmali

pencil-img

79

jaz sem prav danes spet pogledala dvd od vzajemne in pravijo takole priblizno. Ko otrok ze sedi, vendar ne se samostojno, si ga posedemo med noge (sedimo na tleh, z nogami iztegnjenimi narazen). Na ta nacin mu nudimo ravno prav opore, hkrati pa ga ne oviramo pri gibanju, lovljenju ravnotezja - kar bi namrec naredili, ce ga oblozimo z blazinami. Vendar se pred 5 mesecem meni zdi se malo zgodaj, no, ceprav je res, da otroci zelo razlicno hitro napredujejo. Nas je sedel v narocju priblizno pri tej starosti, na tleh kot sem opisala prej pa pri dobrih 6 mesecih. Vcasih smo ga posedli tudi v vogal kotne sedezne, kjer se je lahko podobno neovirano gibal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem