writing-img

kdaj baterijska zobna ščetka

clock-img

17.11.2008, 07:54

clock-img

taja24

pencil-img

204

mene pa zanima kdaj oz. s katerimi leti si lahko otrok začne umivati z baterijsko krtačko? moj je star 2 leti in se bojim da ne bo prehitr. raje si umije zobe z mojo baterijsko,kot pa s svojo navadno . zato bi rada še njemu kupila, da bi imel svojo.

clock-img

17.11.2008, 07:57

clock-img

April

pencil-img

5459

otroh pri dveh letih se sam še ne more temeljito umit zob. Lahko mu kupiš baterijsko, da se bo mal afnal. Drugače mu pa ti še kar nekaj let ščetkaj z navadno in ga hkrati učipravilnega ščetkanja. Mislim, da je pri baterijskih ščetkah  tehnika drugačna. Se mi zdi bolje, da najprej navadno obvlada.

clock-img

17.11.2008, 08:06

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ah, naš jo ima že od prej kot je bil dve leti star, je pa res, da sem mu z njo zobe umivala jaz ali mož. Še dolgo potem, še danes mu jih večinoma jaz, no, zdaj jih bo počasi sam začel. Je pa star šest let pa pol.

clock-img

17.11.2008, 08:10

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Mi smo jo kupili okoli leta in pol, zato ker je bil gor narisan Mojster Miha in si je zaradi tega + brenčanje, raje umival zobe. Je pa res pri dveh letih to bolj afnanje, kot pa temeljito umivanje zobk, smo raje šli nazaj na navadno zobno ščetko, primerno njegovi starosti in na res temeljito pranje, da se navadi, za el.zob.ščetko je še čas.

clock-img

17.11.2008, 08:37

clock-img

Nea

pencil-img

762

Moji prijateljici, ki ima 4 letno punčko, so ravnokar svetovali, da naj nabavi baterijsko zobno ščetko. Ta mali so zobki od nočnega mleka pokvarjeni in bo naslednji mesec mogla it na popravilo pod narkozo user posted image
Baje, da baterijska boljše odstrani umazanijo kot navadna.
Ne vem... mi še vedno imamo navadno, s tem da jo vsako pol leta zamenjamo za novo barvo in nove motive user posted image Potem pa je spet IN.

Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

clock-img

17.11.2008, 08:41

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

IZVIRNO SPOROČILO: Nea

Moji prijateljici, ki ima 4 letno punčko, so ravnokar svetovali, da naj nabavi baterijsko zobno ščetko. Ta mali so zobki od nočnega mleka pokvarjeni in bo naslednji mesec mogla it na popravilo pod narkozo user posted image
Baje, da baterijska boljše odstrani umazanijo kot navadna.
Ne vem... mi še vedno imamo navadno, s tem da jo vsako pol leta zamenjamo za novo barvo in nove motive user posted image Potem pa je spet IN.

Nea

Joj, saj nočem biti tečna ali nesramna, ni to moj namen, samo tukaj bi te rada opozorila, da se zobna ščetka menja dosti prej, nekje na 3tedne, če pa že prej opaziš, da je načeta pa na 14dni. Kaj jo res uporabljate pol leta?
Upam, da boš vzela kot dobronamerno...user posted image

clock-img

17.11.2008, 08:47

clock-img

Nea

pencil-img

762

Na 3 tedne? Ups... tega sploh nisem vedela user posted image Hvala za opozorilo.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

clock-img

17.11.2008, 11:22

clock-img

urška

pencil-img

3136

zobna ščetka se menja na 3 mesece. pri otrocih mogoče res prej, ker se hitro razcveti.
in električna definitivno umije zobe boljše kot navadna. je pa res, da jo otrok najbrž ne bo sam prav uporabljal, tko da jaz mojemu 5-letniku še vedno umivam zobe.

clock-img

19.11.2008, 07:50

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

no mi imamo zobno ščetko že 4 mesece in sem jo prejšnji teden še s seboj vzelak zobozdravnici da jo je pogledala in ni nič rekla da je treba zamenjati... vedno grem pa kupit ščetko v eno dotično lekarno kjer jih imajo... me je še vprašala kje sem jo dobila da se jo težko dobi in so full dobre... mogoče v kakšnem sanolaborju ... tako da se mi zdi da je menjava ščetke full odvisna od kvalitete le te

clock-img

19.11.2008, 09:55

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Menjava zobne ščetke na 14 dni bi bila pa malo huda. Ni treba pretiravat. jaz mislim, da je nekje na 3 mesece kar v redu. Tako pravi tudi naša zobozdravnica.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem