writing-img

kdaj drugi gosti obrok

clock-img

29.12.2005, 10:03

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Midve se že dva tedna navajama na sadje (osvojile jabolko in babano) user posted image ,  sedaj pa me zanima, kdaj set začele dodajat naslednji obrok in kaj je bilo - zelenjava ali riž? user posted image  Aja, pupa je stara 6,5 mesecev

clock-img

29.12.2005, 11:13

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Midve sva začeli z zelenjavo  pri 6 mesecih (postopoma in počasi); če se prav spominjam sva nekje po 3 ali 4 tednih dodali še sadni obrok.

Ne hiti, uvajanje goste prehrane je počasno in postopno...

Veliko vztrajnosti ti želim user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

29.12.2005, 11:37

clock-img

Anonimen

Jaz sem Niku začela uvajat sadje pri polnih 4. mescih, in sicer to je trajalo kakšen slab mesec,da sva probala vso sadje,ko je bilo vse že probano, sva začela z zelenjavo, kasneje pa še zraven riž,krompir,polenta,meso,...user posted image
Nik je ful jedec, tako, daimava zdaj pri 7mescih že 3.goste obroke!user posted image

clock-img

29.12.2005, 13:05

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Jaz sem naprej začela z zelenjavo (korenček, krompir), nato pa po dveh tednih tudi s sadjem. Po večini pa se še dojiva, tako da je to samo za okus.user posted image

clock-img

29.12.2005, 15:28

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Jaz sem moji uvajala mešano 1x sadje 1x zelenjava. Pri sedmih mesecih ima en zelenjavni obrok + krompir ali riž ali polenta; meso ), en sadni obrok, 1 obrok riževe žitne kašice z različnimi okusi, včasih tudi obrok jogurta ali skute.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem