writing-img

kdaj en celoten gosti obrok?

clock-img

10.04.2006, 09:09

clock-img

Nej

pencil-img

268

Mene pa zanima kdaj oz. čez koliko časa po začetku uvajanja goste hrane, vam je uspelo zamenjati en celoten mlečni obrok z gosto hrano. Mi smo pravkar začeli z uvajanjem goste hrane (po nasvetu pediatrinje), pa poje 1 do max 2 žlički hippove kašice, nato pa dojenje. 

clock-img

10.04.2006, 10:48

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Mi smo začeli uvajat pri 5,5 mesecih, sedaj smo stari 7,5 mesecev, pa ne bi mogla rečt, da smo že kak obrok v celoti zamenjali, ker poje max 1dcl na obrok in potem mora eno uro po obroku na zizo.
Od začetka sem mislila, da bomo najprej uvedli en obrok, pa nato drugi, pa tako naprej, ker pa ne uspeva, mu pač zdaj večkrat na dan ponudim gosto hrano, ker se še vedno dogaja, da poje eno ali dve žlički, potem pa hoče zizo.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

12.04.2006, 22:12

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

anej je skoraj od rojstva na adapt. mleku, gosto hrano pa smo začeli uvajt pri 4,5 m.. 1 ali 2 tedna kasneje je že imel samostojni obrok (so mu bile očitno kašice ful všeč) in že na začetku je pojedel npr. 3/4 190g kašice ali 1 celo 125g kašico.. potem pa sem začela kombinirat s svežim sadjem

ne se sekirat, pri nekaterih otrocih traja tudi mesec dni ali dlje, da nadomestijo mlečni obrok z gosto hrano

clock-img

15.04.2006, 19:03

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Midve uvajava mesec in pol pa nama še ni ratalo zamenjati obroka. Pa se niti ne sekiram, bo ko pač bo.

clock-img

15.04.2006, 19:27

clock-img

kati*

pencil-img

649

po 1,5m uvajanja goste hrane - pa še zmeraj se potem včasih mal podojiva

lp, K

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem