writing-img

kdaj gris? kako pripraviti mineštrco?

clock-img

22.07.2009, 17:05

clock-img

alena*

pencil-img

63

Kdaj ste začele dajati gris otrokom? Ima katera kakšen dober recept za mineštrco? Punčka je stara 6,5 mesecev, vendar bolj slabo je. Ne vem kaj je narobe, ampak to uvajanje nama ravno ne gre najbolje. Rada ima hippove mlečno žitne kašice - za mešat z vodo, sadja in zelenjave pa ne mara preveč. Ali je kaj narobe, če ji te mlečne kašice ali rižolino ponudim dvakrat na dan?

clock-img

22.07.2009, 17:12

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Nič ni narobe, sej verjetno tudi ostalim družinskim članom ne paše preveč jesti v tej vročini....malo počakaj pa probaj ko bo bolj hladno, sej konec koncev je še mala

clock-img

22.07.2009, 17:24

clock-img

enea

pencil-img

2440

Pozdravljena!
Mislim da ni nič narobe če ji daješ kašice Hipp, ali od Lina, jaz sem dajala obema rižolino, grisolino, frutolino, in pač vse tiste kjer piše od 4 meseca dalje. Glede mineštre pa, jaz sem pozimi kupila kar mešano zelenjavo zmrznjeno, sem jo dala v vodo zavrela in počakala da se je skuhala do mehkega, potem sem dala malo soli, pa malo masla in če je bilo potrebno še spasirala, največkrat pa samo z vilicami pretlačila. Sedaj ko pa je sezona sadja in zelenjave pa lahko narediš isto iz svežega. Sadje lahko samo tudi pretlačiš in ji daš ali pa če je trše pa zribaj.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil enea -- 22.7.2009 17:25:02 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem