writing-img

kdaj imeti spolne odnose

clock-img

17.03.2009, 19:35

clock-img

Anonimen

zdravo punce!

zanima me kdaj ste po laparoskopiji začele imeti spolne odnose? danes je 15 dni od moje laparoskopije,,ginekolog mi je rekel,da naj po prvi menstruaciji začneva delati na dojenčku,jaz pa še sedaj nimam menstre!!!
ali imam lahko spolne odnose,pa malo popaziva,da nebi zanosila,ker drugače bova oba z mojim eksplodirala...

hvala za vaše odgovore....

clock-img

17.03.2009, 20:05

clock-img

Anonimen

Menstruacija pride ponavadi na dan kot si jo imela prej. Meni je G tudi rekel da po prvi potem pa je so borka v bolnici rekla da je do takrat predolgo in je rekel naj počaka vsaj kak teden.

clock-img

17.03.2009, 20:09

clock-img

Anonimen

do sedaj še nikoli nisem imela redneuser posted image ,zato jo je še toliko bolj težko čakati,upam,da kmalu pride,da se potem poštenouser posted image .
a mislite,da je lahko kaj narobe,če user posted image preden prideuser posted image ?
ima katera stem kaj izkušenj?

clock-img

17.03.2009, 20:10

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

jaz osebno ne pa ti G ni zaradi tega predpisal nobenih tablet?

clock-img

17.03.2009, 20:16

clock-img

S*

pencil-img

3006

Meni je ginekolog po laparoskopiji priporočal vzdržnost 3 tedne. Mene je pa bolelo tako da mi prej še na misel ni prišlo user posted image

clock-img

17.03.2009, 20:16

clock-img

ziva1

pencil-img

455

Hojla. Midva sva prvič po dveh tednih in pol. Bi lahko že prej, pa sva še raje malce počakala, tako da kakor se počutiš.

clock-img

17.03.2009, 20:22

clock-img

Anonimen

nimam nobenih tablet za vzpodbuditevuser posted image ,,je rekel,da mora sama priti,,kdaj pa ste ve dobile prvičuser posted image po laparo?

clock-img

17.03.2009, 20:26

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

jest sem imela najprej čiščenje čisto malo rjav izcedek. Potem pa je M prišla na točen datum kot prej.

clock-img

17.03.2009, 20:35

clock-img

Anonimen

tudi jaz sem takoj imela rjav izcedek,to je bilo čiščenje,,kateri dan po laparo pa si dobila user posted image ,če te lahko vprašam?

clock-img

17.03.2009, 20:38

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Mislim da tam okoli 14dni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem