writing-img

kdaj jo bom dobila????

clock-img

12.05.2007, 20:00

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

Zivjo punce.Imam eno vprasanje ce bo kasna vedela ksn odg.user posted image sem imela 20.3. nato sem jo nenavadno prezgodaj dobila in sicer 5.4.tako hitro se  je pojavila zdaj pa me zanima kdaj bi jo morala pricakovati kjer datum ker jes sem jo mela zmeraj na 30 dni potem pa zdaj to res me je zmedlo pa bila bi vam zelo hvalezna za vas odgovor zelim vam velikuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav!!!

clock-img

12.05.2007, 20:07

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Pa si sigurna, da je bila 5.4. menstruacija? Kaj pa če je bila takrat samo ovulacija. To je bilo ravno nekje na 14. dan ciklusa. In običajno se ob ovulaciji lahko pojavijo tudi manjše krvavitve.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

12.05.2007, 20:10

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

zivjo PIKA 74  ne res je bilauser posted image ker sem sla celo takrat k ginekologu ker sem mislila da slucajno ni SS ker me je bolelo ko nevem kaj pa lilo je tudi ko iz skafa tako da mi je ginekolog rekel naj to uzamem kar tako kot eno prezgodnjouser posted image zato zdaj nevem gdaj jo bom dobila in to me tako zelo moti  hvala za odg

clock-img

12.05.2007, 21:57

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Hja, jaz bi tud to rada vedela. Zamuja že 15. dan, pa nič ne kaže, da bo prišla. Poklič ginekologa. Jaz bom tako naredila. Še en teden počakam, pol pa kličem
user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

13.05.2007, 07:47

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Najboljš, da kar ginekologu reklamiraš to zamujanje user posted image .

clock-img

13.05.2007, 10:21

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Pika, Pika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje izkušnje so pa take, da bolj ko odmisliš in si sproščen, bolj urejen je ciklus in boljše je počutje...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

13.05.2007, 10:37

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: Skorpija

Pika, Pika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje izkušnje so pa take, da bolj ko odmisliš in si sproščen, bolj urejen je ciklus in boljše je počutje...

Se strinjam!!

Tudi jaz sem imela pred laparo take cikle,od 14 do čaz 60dni,tako da niti slučajno nisem mogla vedet,kdaj user posted image pride....se je po elektrostimulaciji jajčnikov po laparo to kolikortoliko uredilo,
malo jo odmisli,da sama pride,sicer jo res reklamiraj!!user posted image

clock-img

13.05.2007, 10:48

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Jaz bom reklamirala user posted image user posted image user posted image

Pa ne rabim nove, ker nisem zadovoljna s ponudo. user posted image user posted image user posted image

Si moram vsaj ene 9 mesecev cajta vzet, da razmislim, kako hočem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

13.05.2007, 16:51

clock-img

pika74

pencil-img

6782

hehe user posted image

clock-img

13.05.2007, 21:30

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

Punce res hvala za odgovore bom se pocekala ce je pa ne bo bom pa test nardila upam da bouser posted image ce ne pa k ginekologu po posvet-----Rada vas mam-----!Pa zelim vam velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav!

clock-img

16.05.2007, 17:35

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Evo me user posted image
Moja user posted image  se je ustrašila groženj o reklamaciji in je prišla po 19 dnevni zamudi. (Mater si je vzela cajt)

Jaz sem pa user posted image , user posted image ,user posted image .

Saj vem, da je glupo, ampak sem mogla povedat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 16.5.2007 17:37:08 >

clock-img

16.05.2007, 18:44

clock-img

koala

pencil-img

5539

DasiyE nisem čisto prepričana, ampak se mi zdi da bom zaploskala ker se je primigalauser posted image , če sem pa mimo vdarla se pa pardoniram.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

16.05.2007, 19:26

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Čisto prav, da ploskaš. Jaz ploskam že cel dan! Zdaj pa samo še eno počakam, pol se lahko pa spet k Reškotu naročim. Če ne bodo glih dopusti.

Bravoooooooo!!!

clock-img

16.05.2007, 21:49

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Tkole naokol je treba it za tabo, da zvem da se nam pridružiš v juniju?

clock-img

16.05.2007, 23:20

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Slabo kaže za junij dajamaja. Zdaj še eno počakam, če bo regularna bo nekje okrog 15. 6. potem moram pa spet čakat do en teden pred julijsko. Tako,da bom šele v juliju na vrsti, če me ne bo zauser posted image ala.

Prvotni plan je bil pa res, da se vam v juniju pridružim. No po teh zapletih še za julij ne upam nič trdit. user posted image user posted image user posted image

Enkrat letos bo. Menda. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem