writing-img

kdaj kenguruječk

clock-img

15.03.2008, 15:37

clock-img

palas

pencil-img

128

Zanima me kdaj ste začele uporabljati kengurujček za nošenje user posted image ?

clock-img

15.03.2008, 16:20

clock-img

_annela_

pencil-img

150

jaz sem ga dala mislem da ko je biv3,5mesce al celo 4 nekaj takega

clock-img

15.03.2008, 16:40

clock-img

palas

pencil-img

128

moj je star 2 mesca, pa me zanima ali ga že lahko nosim v kengurujčku? Al bi to kej škodovalo na hrbtenico?

clock-img

15.03.2008, 16:46

clock-img

Janey

pencil-img

4341

na mš so nam rekli da prej kot pri 3 mesecih se ga naj nebi uporabljalo

clock-img

15.03.2008, 16:50

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Baje da s kengurojčkom ni dobr prehitro začet, vsaj do treh mesecev počakaj, da bo že sam glavico držal kokr tolk. 

clock-img

15.03.2008, 17:39

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

praktično od rojstva

clock-img

15.03.2008, 18:40

clock-img

nian

pencil-img

200

jaz sem ga pri treh mesecih začela uporabljati. sedaj je pa stara teden čez 3 mesece in ji je zakon. ampak ne pretiravam. vsak dan 5 minut dlje. danes sva se že za  pol ure sprehajali. z zanimanjem vse opazuje in se smeje. samo ko jo dol dam je kengorujček popolnoma oslinjen in moker. a so se vaši tutdi toliko slinili???

lp

clock-img

15.03.2008, 18:51

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

mi smo ga začeli uporablajt po 4 mesecu,je pa tudi naš čisto oslinjenuser posted image

clock-img

15.03.2008, 21:34

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Mi smo ga začeli uporabljati pri 3 mesecih, je pa tudi celega oslinila.

clock-img

15.03.2008, 21:37

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

mi smo ga začeli uporabljat nekje pri 1 mesecu (sem ga imela zelo malo not, le doma mogoče 2x/teden po par minut)
nehali pa smo ga uporabljat pri 4. mesecu, ker ni več bil komot v njem

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

15.03.2008, 21:43

clock-img

vesel

pencil-img

770

pri 1 mesecu,čeprav imam takega,da je prec za porojstvu.

druzina je zame vse!!

clock-img

16.03.2008, 21:34

clock-img

Anonimen

Meni se zdi kengurujček bolj taka stvar, ki je človek absolutno ne porebuje......bedarija z eno besedo.
Do tretjega meseca ni priporočljiv.....pa vsekakor se voziček ali pa kar lupinica bolje obneseta.

Jaz imam doma kengurujčka in dva slinga, pa nič od tega nisem uporabljala.

clock-img

16.03.2008, 21:37

clock-img

Anonimen

Od tretjega meseca naprej in je bil veliko v uporabi.

clock-img

17.03.2008, 14:31

clock-img

Bombažek

pencil-img

80

Preden začneš uporabljati kengurujček, moraš biti previdna, da malček ni nagnjen k pretiranemu ekstenzijskemu položaju (da se steguje preveč nazaj),ker položaj v kenguruju še bolj stimulira ekstenzijo. Je bolj priporočljiv sling.

clock-img

18.03.2008, 09:08

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Meni se zdi kengurujček bolj taka stvar, ki je človek absolutno ne porebuje......bedarija z eno besedo.
Do tretjega meseca ni priporočljiv.....pa vsekakor se voziček ali pa kar lupinica bolje obneseta.

Jaz imam doma kengurujčka in dva slinga, pa nič od tega nisem uporabljala.

Mi se pa full nosimo, tako da ni bedarijauser posted image Sicer ne v kengerujčku, ker ni priporočljiv ampak v slingu. Že od rojstva naprej. In nam full prav pride, ker tu kjer smo doma so same stopnice in hrib pa z vozom nikamor ne pridemuser posted image Itak, da me bo mož izselil, ker sem nabavla nov oh in sploh voz, ki stoji..in stoji...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem