writing-img

kdaj krožnik

clock-img

01.11.2004, 21:44

clock-img

malika

pencil-img

3199

Kdaj ste začele dajati krožničke tamalim pri papcanju?

Jaz sem mu ga enih parkrat že dala, ampak takrat smo bili vsi bližnji v življenjski nevarnosti tako je letel z mize.:)-:)-:)-

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

clock-img

01.11.2004, 21:51

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Lanej ima plastičnega, ampak ga rajši še jaz hranim, ker drugače je krožnik na tleh, hrana pa po celem stanovanju:)-

clock-img

02.11.2004, 09:31

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Ej, vse lepo in prav, ampak moj tak krožniček že od 7. meseca dalje suvereno spuli z mize. Sem poskisila že vse sorte, da bi se bolj prijel na mizo, pa ga je vedno upulil. Če ne gre drugače se pa tako močno gor obesi, da mu nastane odprtina med krožnikom in oprijemalnim delom, pa je konec. Če je pa kaj hrane v krožniku bi blo pa najbolje, da bi dala kar naju s celo kuhinjo vred v pomivalni stroj.

lp
beti 1

clock-img

02.11.2004, 09:37

clock-img

malika

pencil-img

3199

Beti pri nas isto!:)- Ponavadi imamo taprave borbe. Jaz trdno držim (kljub tisti oprijemalni gumi)krožnik, mali pa se dobesedno igra z njim, najprej vso hrano ven zmeče, potem pa še krožnik leti.Žlica pa je na mizi itak samo zato, da leti na tla.Tisto s katero ga hranim jaz, pa lovi in tako zelo redko katera porcija najde pot v usta.

clock-img

02.11.2004, 10:42

clock-img

kimi

pencil-img

3836

moj ima tudi plastičnega vendar premišljujemo da bi kupili tudi unega z dudo. Jaz ga tudi sama hranim drugače bi blo...da ne govorim

clock-img

02.11.2004, 10:59

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Malika, kupi mu trdi plastični slinček, ki ima "lovilec hrane", pa mu hrano not vsipaj, sploh ne rabiš krožnika....:)-:)-:)-

clock-img

02.11.2004, 16:46

clock-img

malika

pencil-img

3199

To pogrešam!!!:)-:)-:)-:)-

clock-img

02.11.2004, 21:04

clock-img

Sarina

pencil-img

415

Naša :roza: je stara eno leto, pa ji še ne upam dat krožnika :)- še vedno vse prevrne! Tu pa tam že, da malo povadi, drugače je pa še vse v mojih rokah - ziher je ziher :)!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem