writing-img

kdaj lahko naredim test za nosečnost ?

clock-img

26.08.2007, 02:27

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

oj punce zdravo !

internet mi je šel mal u franže, pa ne morem sledit vašim čvekom. anyway, odpiram novo temo, ker me zanima koliko dni lahko po spolnem odnosu naredim test za nosečnost ? sej vem, da se ponavadi čaka do zakasnele menstruacije, tokrat je situacija malce drugačna, pa me res zanima, če bi se dalo stvari že prej izvedet.

lepe pozdravčke vsem

clock-img

26.08.2007, 06:03

clock-img

Luckica

pencil-img

71

Saj sama veš,da se test dela,ko zamuja M,pa še takrat ni vedno 100 % da bo takoj pokazal

clock-img

26.08.2007, 10:22

clock-img

Anonimen

Drugače če si imela samo en spolni odnos pa tam ene 14-15dni po odnosu naj bi že pokazalo.user posted image

clock-img

26.08.2007, 11:25

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

Mojca345 jaz ti priporočam vsaj 1 dan izostale menstruacije, da neboš razočarana. Sama se bla tud neučakana in sem test opravila 2 dni pred izostankom, pa mi je pokazal negativno. Test sem ponovila čez 2 dni oz. 1 dan izostanka in se mi je prikazala rahla črtica. user posted image user posted image user posted image Probaj počakat čim dlje, da neboš žalostna za BV. 

clock-img

27.08.2007, 19:12

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

okej, to se pravi ni druge koker ČAKAT ! to tok časa traja, ne morem verjet.

čestitke J.L. pa zdravo nosečnost ti želim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem