writing-img

kdaj meriti vročino

clock-img

07.02.2006, 14:15

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Sem pregledala teme o merjenju vročine pa ni nikjer napisano kdaj otročku merite vročino??? Naš je bolan in smo dobili od pediatrinje navodila da do 38,5 ne dajamo sirupa po tej številki pa kar. Sedaj pa nevem ko je zbujen je itak še vedno ves naspidiran in ima vročino tudi do 38,5 ko pa spi pa mu pade pod 38. Kaj šteje??? Kdaj mu naj jo izmerim ko spi ali ko je zbujen in katero temperaturo upoštevam?

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

07.02.2006, 14:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.02.2006, 15:39

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem ji dala sirup, če je res kuhala, drugače ne. Merim ji v ušesu, ker drugače kaže vse sorte cifre. ji pa načeloma v spanju ne merim, ker se zbudi. Mislim, da vsaka temperatura šteje, samo ga ne zbujaj, naj počiva, razen, če je res zelo visoka temperatura.

Sorry, ker sem te nadlegovala z vprašanji, nisem vedela, da ste bolani. Pa čimprej se pozdravite.

clock-img

07.02.2006, 17:19

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Našemu nismo merili, ko je spal, ker cel dan ni spal. Če je pa zadremal ga pa nikakor nismo upali buditi. Tako da smo merili ko je bil buden. 

clock-img

07.02.2006, 19:44

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Hvala vam za odgovore....me skrbi ker je pediatrinja rekla da nesmem dat sirupa pred 38,5 ker lahko dehidrira če ne pije čaja. Zaenkrat mu še nisem dala sirupa, čaja pa tudi ne popije skoraj nič in se mu res bojim dat. 

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem