writing-img

kdaj na kolešček

clock-img

11.05.2006, 07:41

clock-img

barakuda

pencil-img

189

oz. tisti tricikelček, ki ga mamica poriva zadaj?

Sva ga dobila za darilo, pa imam tolko pametnih gospa okrog sebe, ki imajo zelo deljena mnenja glede tega. So malce starejše in temu primerno tudi pametne.
Na žalost pa res nimam nobene mlade mamice, ki bi mi povedala kako je s tem.

Je pa mali star 10m, sedi sam, v hojici tudi že šiba naokrog, tako da moje mnenje je, da bi ga lahko posedla v kolešček.

Kaj pa ve menite oz. kdaj ste vozile  svoje user posted image  s tem?

clock-img

11.05.2006, 07:45

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Naša bo jutri dopolnila 9. mesec in jo imam že skoraj en mesec v triciklu. Ful uživa. Ko greva ven na dolg sprehod jo dam v voziček, če pa greva le malo okrog hiše pa jo dam v tricikel.

clock-img

11.05.2006, 07:49

clock-img

DORI

pencil-img

303

Kot je povedla Hafi. Glede na to, da sta še mičkena, je tricikel bolj za kratke sprehode. Mislim pa, da ti bo sine užival.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

clock-img

11.05.2006, 08:01

clock-img

barakuda

pencil-img

189

Hvala za odgovore user posted image

Drugače sem ga mal posadila noter in po hodniku gor in dol, pa mu je bilo ful všeč.
Samo kaj ko mi je potem ena gospa čisto dan pokvarila, da je tak malček še premajhen za kolešček in neki od hrbtenice začela predavat, da sem ga samo ven vzela in mi je vse dol padlo user posted image   . Sem bila potem  resnično v dilemi glede tega.

clock-img

11.05.2006, 09:18

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja bo stara 11 mesecev in že mesec dni uporabljamo tricikel za kratke sprehode. Če gospe mislijo, da škodi, potem otroku škodi tudi to, ko sedi v vozičku. Hojica pa še bolj. Poskusi ga dat not - biš videla, kako bo užival. Pa v gugalnici moja tudi zelo uživa.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

11.05.2006, 11:09

clock-img

lin

pencil-img

2504

Ti ga kr posedi vanj in uživajte na sprehodu, je čisto dovolj star.

clock-img

11.05.2006, 12:44

clock-img

Romcka

pencil-img

285

kukuc:) a je kej privzan/a not? mi mamo en tak tricikel(ni za privezat)  in mala pupika ful uziva - samo mene je skoz strah da bo ven padla in jo drzim (pol pa adijo moja hrbtenica:) ...
pozdravcek
R

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem