writing-img

kdaj na pregled

clock-img

11.01.2009, 12:53

clock-img

a982

pencil-img

73

Zdravo,

punce, kdaj ste šle na prvi pregled k ginekologinji ko vam je test pokazal, da ste noseče? Meni je dva dni nazaj pa je od zadnje menstruacije minilo en mesec, pa me zanima ali naj se kar takoj naročim pri ginekologinji ali naj še malo počakam? Hvala za odgovor!user posted image

clock-img

11.01.2009, 13:03

clock-img

nusigogo

pencil-img

139

Živjo! Ti kar pokliči G, pa boš povedala kdaj si imela zadnjo M, ona ti bo pa potem glede na to povedala datum! Načeloma greš na prvi pregled okoli osmega sedmega osmega tedna! Srečno in čestitam!user posted image user posted image

clock-img

11.01.2009, 13:12

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ti pokliči in povej za kaj gre... ponavadi te pred 8tednom nosečnosti itak ne naročijo, ker ni še videt bitja srčka....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

11.01.2009, 13:28

clock-img

a982

pencil-img

73

hvala za odgovor, se pravi, kdaj ti pa potem določi G predviden datum poroda, potem ko opraviš prvi pregled, ali že kar takoj ko poveš datum zadnje menstruacije? Ok sej sama že približno zračunaš kdaj naj bi bil porod ampak ni točno ane? se opravičujem če neumnosti sprašujem ampak je le prvič, pa nikoli se nisem kej preveč zanimala za vse te zadeve. Hvalauser posted image

clock-img

11.01.2009, 16:34

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Točen izračun si lahko narediš tak sama (k prvemu dnevu M prišteješ 7 dni in minus 3 mesece), ko se bo pa opravil prvi UZ,pa tak dobiš materinsko knjižico in ti vpišejo PDP.
Prej res ni fajn iti na pregled, ker tako kot je ena že zapisala, lahko da ne bo viden srček, potem pa se mamice po nepotrebnem sekirajo...
Pa lepo nosečnost ti želimuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem