cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj naj grem

clock-img

22.04.2008, 15:35

clock-img

Anonimen

OJ
Sem v 39 tednu in se pripravljam na dan ko bom sla rodit.Včer zvečer me je začel neki sraufat in me je ze panika če naj grem v porodnisnico,no ampak pol sm zaspala in se je umiril.Sam neki mi povejte če se men zazdi da se neki dogaja, a grem lahko kadar kol v porodnisnico na pregled, a me ne bodo čukast gledal če recimo sploh ne bom imela popadkov pa bom sam jest brezveze paniko zagnala?

Hvala za odgovore
Lep dan se naprej

clock-img

22.04.2008, 15:39

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

a me ne bodo čukast gledal

jih pa nazaj čukasto glej!!!
no zares, mislim da če se ti zdi da se nekaj dogaja, kar pojdi-lahko da rodiš, ali pa te domov pošljejo!

clock-img

22.04.2008, 15:40

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Če ne drugega reči da ne čutiš dobro user posted image  pa te dajo na CTG.

Drugače pa naj bi preglede v tem času delal še osebni G.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

22.04.2008, 16:02

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

ma neeeeeeeee! če se ne počutiš dobro, idi. te bodo dali na CTG in bodo takoj vedeli kako je stanje. lahko, da te bodo zadržali ali pa te bodo poslali domov, da je vse ok.

če si v dvomih je bolje, da se greš pokazat in te potolažijo, da je vse ok, kot da bi bila prepozna... ampak na to ne študiraj!

nam so že v začetku MŠ rekli, da če smo v dvomih, naj kar pridemo. še vedno lahko gremo domov. pomirjene!

clock-img

22.04.2008, 16:09

clock-img

anju

pencil-img

2573

veš kolko jih čukasto gledajo in jih še bojo. pa kaj?! slej ko prej pride zares. SREČNO!

clock-img

22.04.2008, 19:28

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Ti se kr pejt pokazat.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

22.04.2008, 19:58

clock-img

jajula

pencil-img

1191

pregledal te bojo ziher, sam pripravi se imajo lahko kkšne komentarje....je pač res, da so nosečnice mal preveč panične, ampak men se zdi ta skrb za prihajajočega user posted image čist normalna..

clock-img

22.04.2008, 20:47

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

Jaz sem šla prvič na pregeld po roku, ker user posted image nisem dovolj čutila, niso mi nič težili in tam so bile ženske, ki sploh še niso imele roka... Načeloma pa naj bi še en teden po roku preglede opravljal tvoj ginekolog. 

clock-img

22.04.2008, 22:23

clock-img

pufka

pencil-img

155

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Če ne drugega reči da ne čutiš dobro user posted image  pa te dajo na CTG.

Drugače pa naj bi preglede v tem času delal še osebni G.

Hahah,jes sm mela popadke pa so me dali na CTG pa je ginekolog še kr trdil da to niso popadki,ko me je pa pregledal pa je ugotovil da sm odprta 4 cm.user posted image

clock-img

23.04.2008, 07:24

clock-img

Anonimen

Ja sej hodim k svoji ginekologinji še zdele 1 x na teden sam ona je v mojem kraju samo 2x na teden in v primeru ko nje ni sm mislna,al pa ponoč ali zvečer.No sej upam da mi ne bo treba brezveze hodit,pa da bo vse tko k mora bit.Panika je sej veste sploh tiste, ki boste rodile prvič tako kot jaz.

Lep dan

clock-img

23.04.2008, 07:27

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: anju

veš kolko jih čukasto gledajo in jih še bojo. pa kaj?! slej ko prej pride zares. SREČNO!

Ja, mene so tudi, ko me je moj G sam, ko sem bila v petek na pregledu, poslal v nedeljo na pregled v porodninico LJ. In to v nedeljo, Sem mislila, da me heca. Bila pa sem sicer par dni ez rok.

Ni hudega, so me ukasto gledali, jaz sem se pa po pregledu vsaj fajn najedlauser posted image .

clock-img

23.04.2008, 14:06

clock-img

PIRANJA

pencil-img

576

po moje si čutila popadek, ki se včasih začnejo tudi do en teden prej. Pol pa jih spet ni, pa pridejo na koncu spet.user posted image
A si danes še doma?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem