writing-img

kdaj nakupi?

clock-img

22.02.2006, 21:38

clock-img

Vesna

pencil-img

499

kdaj ste začele nakupovat za vaše prvorojenčke?jaz sem v 16 tednu in 4/7.malo sem vraževerna,da ne preveč zgodaj,enkrat sem že mela ss pa sem še toliko oblj pazljiva.samo če pomislim,da bi vse naenkrat kupili,se mi pa zdi malo prevelik zalogaj.prosim če mi poveste vaše izkušnje kako in kdaj ste začele z kupovanjem.
lp vsem

clock-img

22.02.2006, 21:52

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Najprej sva kupila voziček (bila sem noseča malo več kot 5 M), potem pa postopoma še vse ostalo. Ko sem začela s cotkami, pa se nisem več ustavila (do danes ne) user posted image  user posted image  user posted image .

clock-img

22.02.2006, 22:20

clock-img

Reza

pencil-img

70

Tudi mene je bilo podobno strah kot tebe, zato sem nakupovala šele na koncu (zadnje tri mesece) nosečnosti. Najprej pa sva kupila voziček.

clock-img

22.02.2006, 22:42

clock-img

mml

pencil-img

4156

PDP sem imela 4. 12., do oktobra je bil moratorij na nakupovanje, potem smo pa začeli...posteljica, previjalna miza, voziček in seveda oblačilca...povsem na koncu pa kozmetika

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

22.02.2006, 22:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.02.2006, 23:20

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Najprej sem kupila voziček - po 6 mesecih nosečnosti, potem pa so mi kolegice pričele prinašat stvari. Sem pregledala, kaj je in pospravila. Mesec pred PDP pa sem vse oprala, zlikala- skratka pripravila, če sem kaj še potrebovala, sem dokupila.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

23.02.2006, 00:28

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Prvo sva kupila voziček,ker sva ga v Italiji dobila tako ugodno.Nato pa šele po 6 mesecu,sem začela nabavljat.
Za tadrugega sem pa že v 7 mesecu vse preprala in pošlihtala,ker sem nato porod dočakala v porodnišnici.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

23.02.2006, 08:26

clock-img

Anonimen

Sploh se nisem ozirala na vraže,takoj ko sem izvedela,da sem noseča,
sem začela nakupovat.Sicer kaj pa tiste,ki so v drugičuser posted image pa že imajo
nekaj stvari doma od prvega?
Ampak ti pa le po svoji vesti delaj,kakor se tebi zdi.user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem