writing-img

kdaj narediti test po ivf

clock-img

18.06.2009, 11:52

clock-img

Anonimen

pozdravljene, kdaj je pametno narediti test po ivf-u. ET sem imela v torek 09.06.2009 in me zanima daj ga narediti, sem namreč v dvomu, ker sem test probala narediti danes, pa je žal negativen, M. pa mi še vedno zaustaja.

jemljem tudi tablete UTROGESTAN , je mogoče tudi zaradi tega, tako.

pomagajte, miuser posted image

hvala

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 19.6.2009 20:59:10 >

clock-img

18.06.2009, 12:01

clock-img

nena m

pencil-img

286

Pametno je počakat 14 dni. Ampak težko je biti pameten, ko si na tem, a ne? user posted image

Jaz sem vedno dobila M 8 dan po ET. V tistem uspešnem postopku pa 8 dan M ni bilo, sem seveda delala test in je bil negativen, potem pa ko ni bilo M še nekaj dni, sem test ponovila in je pokazal user posted image .

Žal ni pri tem nobenega pravila, tako da boš morala kar počakat še kakšen dan in držim pesti, da zagledaš user posted image .

clock-img

18.06.2009, 15:09

clock-img

jasmina_k

pencil-img

9

hvala, ti, ko pa je res hudo. kaj misliš pa na krvni test, ki si ga lahko kupiš v lekarni.

malo sem nervozna, ker mi še nikoli, po ivf-u ni menza zaustajala. pa seveda pričakovanj polnauser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem