cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj ne peljete otroka v vrtec?

clock-img

03.10.2007, 09:56

clock-img

Anonimen

no naš ima že " dan drisko in je prehlajen (kašlja in smrka)
včerej je bil v vrtcu danes pa ga mam kr doma ker je revček čist out_

baje da take ne vozijo v vrtec (razlaga vzgojiteljice)_
KAJ MENITE?

clock-img

03.10.2007, 09:59

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Če ima drisko in če kašlja, pa res ni za v vrtec.

clock-img

03.10.2007, 10:00

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

otrok z drisko ne sodi v vrtec

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

03.10.2007, 10:01

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

jest tud mislim da takle ne more v vrtec.mi jo ne peljemo v vrtec če je prehlajena.

clock-img

03.10.2007, 10:01

clock-img

iva01

pencil-img

961

Jaz ga ne peljem v rtec kadar ima drisko, močno kašlja, ima vročino,ali če ima kakšndrugo nalezljivo bolezen...če sam smrka ga jaz peljem v vrtec

clock-img

03.10.2007, 10:53

clock-img

Micy

pencil-img

726

IZVIRNO SPOROČILO: iva01

Jaz ga ne peljem v rtec kadar ima drisko, močno kašlja, ima vročino,ali če ima kakšndrugo nalezljivo bolezen...če sam smrka ga jaz peljem v vrtec

Tudi jaz sem istega mnenja. Prejšni teden sem jo imela cel teden doma ker je bila grozno prehlajena. TA teden pa samo še malenkost nosek curlja. Tako da je že u vrtcu.

Love is in di er.

clock-img

03.10.2007, 11:01

clock-img

oka

pencil-img

1773

Otrok z drisko nikakor ne sodi v vrtec, že zaradi slabega počutja bolnega otroka, pa tudi zaradi drugih otrok. Pri nas v vrtcu naj bi veljalo pravilo, da se otroka sme pripeljati v vrtec, ko  vsaj 24 ni bruhal, imel vročine ali driskal. 

clock-img

03.10.2007, 11:16

clock-img

Anonimen

dobil jo je sicer včerej v vrtcu...zato pa ga danes nisem peljala!

kaj ga rr štrajka?

clock-img

03.10.2007, 11:43

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ne, takega ne vozim v vrtec.

clock-img

03.10.2007, 11:58

clock-img

Anonimen

NE peljem ga takrat, ko vem, da v vrtcu ne bo normalno funkcioniral ali pa lahko okuži druge otroke. T.j. ko ima vročino, drisko, bruha, ima nalezljivo bolezen, ima kaj zvito/zlomljeno,  ipd.
Zaradi kašlja ali smrkanja še ni ostal doma.

clock-img

03.10.2007, 13:49

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Če je ima vročino, če driska, ko ima vneto oko, ob hudih bolečinah (uho), ob nalezljivih boleznih (norice), ne gre v vrtec. Če mu pa malo iz noska teče, ali pa če med spanjem malo pokašlja gre pa vseeno v vrtec.  Ja pa če bi imel uši ga tudi nebi peljala v vrtec ampak bi ga najprej zrihtala (in vse ostale domače seveda tudi). No na srečo jih še nismo imeli (uši namreč)

clock-img

03.10.2007, 15:26

clock-img

lex

pencil-img

6532

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

NE peljem ga takrat, ko vem, da v vrtcu ne bo normalno funkcioniral ali pa lahko okuži druge otroke. T.j. ko ima vročino, drisko, bruha, ima nalezljivo bolezen, ima kaj zvito/zlomljeno,  ipd.
Zaradi kašlja ali smrkanja še ni ostal doma.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

04.10.2007, 11:29

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

če samo smrka oz. mu teče iz noska, ga še peljem v vrtec, ko pa je še kaj drugega (vročina, driska, kašelj...), pa ostane doma

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

04.10.2007, 14:56

clock-img

dory

pencil-img

8852

ce samo smrka in kaslja je v vrtcu...

ker pa nisem hotla komplicirat in ker so mi vsi na svet pravili,da ce otrok zgolj kaslja in smrka, da to ni nic takega v vrtcu...sem pac cel mesec nemocno gledala tamalga,kako kaslja in smrka..en teden smo bli ze doma ( bojda za brezveze ) no in zadnji teden je kaselj postal neznosen...vrocine nima vedno..kak vecer se pojavi in konec...danes sem znorela in ga peljala k dohtarci...rezultat, vneta usesa in grlo, za povrh je dobu se drisko..

z drisko otrok ni za vrtec...saj to je logicno...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem