writing-img

kdaj po vgnezditvi test?

clock-img

15.05.2006, 13:25

clock-img

lencika27

pencil-img

16

Pozdravljene!

Mene pa zanima, kdaj po vgnezditveni krvavitvi naj bi test že pokazal (ne)nosečnost?
Hvala

clock-img

15.05.2006, 13:29

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Meni je pokazal test dve črtici 6 dni po vgnezditveni krvavitvi oz. 3 dni po tem, ko bi morala dobiti M. Šla sva namreč na dopust in zato sem naredila tako kmalu test, da sem vedela pri čem sem. Ob vgnezditveni krvavitvi najprej nisem bila 100% a je to to.

Lp,
Barbara

PS Želim ti user posted image

clock-img

15.05.2006, 17:06

clock-img

Elysabeth

pencil-img

233

Jaz sem v laboratoriju vprašala medicinsko sestro, ki jemlje kri...in rekla mi je, da se lahko na krvi pozna že po 1 tednu! Sama pa ne vem...še čakam magični plusek!

clock-img

16.05.2006, 10:44

clock-img

ajja

pencil-img

513

Jaz pa vgnezditvene krvavitve sploh nisem opazila. Test sem prvič delala 4 dni po izostanku user posted image , pa ni pokazal nič. user posted image  pa sem končno zagledala 9 dni po nepričakovani user posted image . Takrat sta bili črtici zelo zelo močni.
LP!

clock-img

17.05.2006, 16:35

clock-img

bucka01

pencil-img

555

Jaz pa sem v soboto naredila test pa je tudi kazal user posted image  tako da po mojih izračunih pokaže že po enem tednu. Mesečno bi mogla pa včeraj dobiti pa upam da jo še lep čas ne bo. Lep pozdrav 

clock-img

18.05.2006, 08:31

clock-img

eva1

pencil-img

4835

V krvi pokaže bhcg takoj ko se začne vgnezdelje oz. po 12 urah...v urinu pa pokaže 3-4 dni po vgnezdenju!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem