writing-img

kdaj pokaže UV

clock-img

22.12.2004, 12:00

clock-img

august

pencil-img

54

Jaz sem v 5 tednu nosečnosti in naslednji teden imam ginekološki pregled(redni letni). Moj ginekolog še ne ve da sem noseča. a mi lahko katera odgovori, če bo UV kaj pokazal naslednji teden ali je še prehitro?

clock-img

22.12.2004, 12:09

clock-img

ČITA

pencil-img

161

Meni je pri slabih sedmih tednih že pokazal. Je pa to tako različno od nosečnice do nosčnice da tud če ne bo nič videti na UV še ne pomeni da nisi noseča. Imam dve kolegici ki sta obe noseči in pri obeh je bil problem, da ga niso videli. Pa so zganjali paniko da je izvenmaternična itd.... Ampak včasih pikica potrebuje kak teden več da se nam pokaže.
Veliko sreče in upam, da drugi teden že dobiš prvo slikico.:duda:

clock-img

22.12.2004, 12:09

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Čestitam:bravo:

Na UV boš prvič videla svojo malo pikico. 9nebesa

Ne sekiraj se, mislim, da ni nič prehitro. Jaz sem svojo videla, ko sem bila noseča 6 tednov. (predvidevam, da boš ti isto). Ne pozabi mu rečt za sliko, če se ne bo sam spomnil.

Pa ne pozabi še nas obvestit.
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

22.12.2004, 12:18

clock-img

* Binchy

pencil-img

61

Živjo,

Jaz sem imela prvi uz pri 6t in se je že videl srček kako utripa. Plod pa je zgledal kot nekakšen "fižol".
Tako, da boš tudi ti verjetno že videla, da imaš v sebi :duda:.

Lep pozdrav od :nosecka:

clock-img

22.12.2004, 12:37

clock-img

dory

pencil-img

8852

:bravo::bravo:

Meni se je v sestem tednu ze lepo videlo..nekaj micenega ki utripa..plodek je bil takrat velik 10mm ;)

clock-img

22.12.2004, 14:30

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz sem bila na dan prvega UZ noseča 6t in 3 dni, pa se je videla le vrečka. Naročili so me na ponoven pregled čez 14 dni, to je jutri in sem že vsa nestrpna in hkrati v strahu, ali se je plodek pokazal ali ga ni in ga ne bo.

Upam, da ga ti ugledaš!

lp, Jessy

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem