writing-img

kdaj pridejo lastniki po najemnine?

clock-img

26.01.2008, 12:06

clock-img

karmy

pencil-img

2530

in kako ste se na začetku zmenili? da jih boste vi vsak mesec klicali da naj pridejo po najemnino ali so kar vestni in se sami spomnijo ter pokličejo da pridejo? Kako to pri vas funkcionira? kaj pa bi naredili če ne bi poklical? Bi poklicali sami?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

26.01.2008, 12:12

clock-img

Anonimen

V pogodbi, ki jo dobite, piše kdaj se plačuje najemnina.. Se pravi, če je 21. v mesecu naprimer, pride 21. po denar. Če te ne pokliče, pokliči ti njega..

clock-img

26.01.2008, 12:13

clock-img

Anonimen

Aja, pri nas lastnik sam pokliče, če pa prej plačamo, mi njega pokličemo, da se lahko prej zglasi za najemnino..

clock-img

26.01.2008, 12:25

clock-img

petra a

pencil-img

2070

probi se zment,da jim nakazuješ denar na TRR...če ne ti bodo 1x mesečno svetili v stanovanju...je pa vseeno kdo pokliče,mislim da je bolje če ti pokličeš,te bodo jemali bolj resno in vestno

clock-img

26.01.2008, 12:32

clock-img

Anonimen

Jaz sem vsem lastnikom do sedaj denar nakazovala in niso hodili ga sami iskat.

clock-img

26.01.2008, 12:57

clock-img

Anonimen

Ko sem bila v zadnjem najemniškem stanovanju, je lastnica vsak mesec poklicala in vprašala, kdaj lahko pride, kdaj bom doma. Ni pa nikoli hotela stopit v stanovanje, čeprav sem jo povabila naprej, da ne bi stala na stopnišču, ko sem šla po denar.

clock-img

26.01.2008, 13:21

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Pri nas smo bolj novodobni. Vsak mesec jim nakažem preko Klika dogovorjen znesek in to je to. 

clock-img

26.01.2008, 16:40

clock-img

zverinca

pencil-img

828

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Pri nas smo bolj novodobni. Vsak mesec jim nakažem preko Klika dogovorjen znesek in to je to. 

enako. Na plačane položnice pa napišem datum, se podpišem in mu jih pošljem enkrat na mesec. Z lepimi pozdraviuser posted image In nam laufa tako že dobri dve leti, brez da mi tu visi lastnik...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

clock-img

26.01.2008, 17:03

clock-img

jooly

pencil-img

932

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Enako. Lastnika sploh ne poznam user posted image  Agencija pač.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

26.01.2008, 23:56

clock-img

karmy

pencil-img

2530

sej jaz plačujem najemnino njej, ampak ker ji morm dat ene dve položnici ki jih ona plačuje more seveda pridet osebno, vendar zgleda da se bo za datum treba zmenit kdaj naj prihaja ker je zdaj vse na hojladriuser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

27.01.2008, 00:19

clock-img

Anonimen

Najemnino mi nakazuje od 10 do 15 v mesecu na moj ntekoci racun...poloznice ki se ne ticejo stroskov stanovanja so na trajniku..
Sploh ne vem zakaj bi najemodejalec moralhoditi v stanovanje...
Bom samo sla sedaj ko bom v Slo. mal pogledat ce je vse uredu in ce se stvari ne unicujejo...
Seveda se pa mislim prej najavit po telefonu in jih povprasat kdaj jim odgovarja da pridem pocekirat..
Sem jih pa celo leto pustila cisto pri miru...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem