writing-img

kdaj prvič na pregled

clock-img

09.01.2006, 10:51

clock-img

matahari

pencil-img

223

user posted image user posted image  danes zjutraj sem naredila test in user posted image ...moram reči, da sva z možem čisto nora od veselja..delala sva na user posted image  leto in pol..9. decembra sem imela zadnjič menstruacijo..vzela sem jutranjo vodo in clear blue in končno...upam, da je to 100%..Že večkrat sem delala test pa je bil do zdaj negativen vedno tako, da upam da je res user posted image ..zanima me (ker sem to že pozabila) kdaj se je potrebno prijaviti na prvi pregled??
Sončni pozdravček vsem iz Lj...

clock-img

09.01.2006, 10:56

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Najprej  Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Auser posted image Muser posted image !!!!

To je res lepa novica za današnji ponedeljek!
zdaj, ko si naredila test, pa pokliči svojega G in se naroči. zdaj si nekje v 5t, naročil te bo pa v okoli 8t.

Jupi, res sem vesela zate! user posted image

clock-img

09.01.2006, 10:58

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ja ti kr takoj poklič pa se naroč, itak boš naročena tam od 8-12 tedna enkrat, da ne boš presenečena. Pa seveda čestitke user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

09.01.2006, 10:59

clock-img

pika_b

pencil-img

414

Bravi user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem bila na prvi pregled naročena  okrog 12t, ker en teden popogovoru z G dobila rjavkast izcedek, sem morala takoj na pregeld 6t. Videla se je samo pikica, danes pa imamo 5 mesečnega korenjaka.

Pa prijetno nosečnost želim!!!!

lp

clock-img

09.01.2006, 11:16

clock-img

yennika

pencil-img

752

Matahari, iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem septemberka!jeeej!

Noseča si 4 tedne in 2 dni!

Sem ti kar izračunala rok poroda:16.09.2006!Jaz pa ga imam 8.9.2006!

Veliko zdravja,užitkov in sreče v user posted image  ter na dobro sodelovanje!

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

clock-img

09.01.2006, 11:32

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj smo že 3 septemberke. Jaz imam PDP 12.9

Naj nas in najine pikice varujejo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2006, 11:57

clock-img

lucika

pencil-img

2357

eeeej, pupika in yenika, ma kje sem vaju zgresla? user posted image user posted image user posted image user posted image , tole so pa res lepe novice!!!! sam ni mi jasno kak da prvič slišim tole...user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2006, 12:00

clock-img

matahari

pencil-img

223

Drage moje mojemu veselju ni konca...user posted image user posted image user posted image  samo ne razumem kako sem 4 tedne če sem imela ovulacijo med 20 in 25 decembrom....saj vseeno..sem si izračunala 15.09. imam rok..juhu lepo, da nas je več septembrovk...naj nam Bog pomaga in naj nas angeli varujejo..lep pozdravček vsem...

clock-img

09.01.2006, 12:05

clock-img

pupika

pencil-img

2132

lucika hvala, jaz še nič nisem oznanila na RR, ker čakam prvi pregled naslednji teden in upam, da bo vse OK.

Septemberke kako se kaj počutita?

Jaz nimam nekih slabosti, le zjutraj čisto malo, pa trebuh imam napet.

clock-img

09.01.2006, 12:30

clock-img

lucika

pencil-img

2357

jaz vam iz vsega srca zelim, da bi se dobro izteklo!!!!! cim manj slabega, samo dobro....

pa upam, da bom med vami. se mi zdi da sem vtrofla ovulacijo za 100% ta mesec. pa me vse tisci dol zdaj, pa je komaj par dni mimo, 4 natancno:) malo me skrbi ker sem na antibiotikih. ampak pusenjak pravi, da ne vpliva. al pride do splava, al sploh ne zanosis...ce pa je pa vse ok. tak da drzim pesti...

ups, sem mal temo pokvarla?

clock-img

09.01.2006, 12:39

clock-img

pupika

pencil-img

2132

lucika jaz držim pesti zate, da ti ta mesec uspe in boš prav kmalu zagledala user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2006, 16:14

clock-img

yennika

pencil-img

752

Pupa, hvala, jaz se odlično počutim!
Malo jutranje slabosti, pa ne tak hude, da bi bruhuhu! Drgač pa skos čutim, da se nekaj dogaja v maternici, malo špika. Pa zelo sem utrujenaaaaaa.
Na prvem ginekološkem pregledu sem bila prejšji teden- na uz se je vidla sam gestacijska vrečica velika 3,6 mm. V glavnem, da je na pravem mestu! Naslednji pregled imam čez tri tedne!

Lucika, nekako ti je moralo vse skup uiti, saj sem javla takoj ko je bil plusek!Prinesel mi ga je namreč dedek mraz na silvestrovo!user posted image Držim pesti zate!user posted image

Matahari- nosečnost se šteje od prvega dne zadnje menstruacije in ne od ovulacije!Vso srečo!

lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

clock-img

09.01.2006, 23:28

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ful sem vesela za vse vas! user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2006, 14:48

clock-img

inja2

pencil-img

600

čestitke matahari user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2006, 16:08

clock-img

Reja

pencil-img

545

Čestitam!user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2006, 19:30

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Čestitke vsem novim user posted image
Pazite na svoje user posted image , ti Matahari pa se naroči in povej da si noseča, ter kdaj si imela zadnjo men., ker te bodo prej naročili
Pa pazite nase!!!!

clock-img

10.01.2006, 19:42

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Čestitke vsem srečnim nosečkam!user posted image user posted image user posted image

Pa mirno nosečnost!user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.01.2006, 19:55

clock-img

melitkica

pencil-img

402

Matahari še enkrat čestitam in ti želim čim lepšo nosečnost.user posted image user posted image user posted image

Čim prej pokliči G in se naroči, prvi pregled pa boš imela med 8. in 12. tednom.
Pazi nase in na svojo pikico!user posted image

Yennika in pupika, res mi je žal, ker sem vaju tudi jaz zgrešila, kajti nisem vsak dan za računalnikom, ker me daje slabost. Vama pa čestitam za nosečnost.user posted image user posted image user posted image  Želim vama polno zdravlja, veselja, manj slabosti in kaj se da, čim lepšo nosečnost!user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem