cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj prvi čeveljčki

clock-img

24.01.2009, 18:54

clock-img

cambi

pencil-img

66

Naša bejba je stara 9 mescev, pa smo se ukvarjali z mislijo, kdaj je treba kupt prve čeveljčke. Hodi še ne oz. če jo kdo drži dela prve korake, potem v hojci že kar pošteno dirja (zato je pa bolj malo not, ker mi bo vse sesula ;)) ). Plus tega sem ugotovila, da ima ful visoko nogo - sem probvala od sestričnine hčerkice čeveljčke, pa ni variante, da bi jih nataknila na noge, pa so rečmo za 2 številke večje kot jih ima naša. (po copatkih sodeč).
Dejte mal povedat, kdaj ste kupile prve čeveljčke, pa a so bile to zdej pozimi že kr škorenčki al kaki nizki čeveljčki.
Hvala za pomoč!

clock-img

24.01.2009, 19:09

clock-img

tosja

pencil-img

3706

http://www.ringaraja.net/forum/Kaksni_naj_bodo_prvi_ceveljcki%3F/m_1061357/tm.htm

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

24.01.2009, 20:03

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ko shodi. Samostojno, ne takoda ga ti za roke držiš,ker tega itak ne smeš početi.

clock-img

24.01.2009, 20:09

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Ko shodi. Samostojno, ne takoda ga ti za roke držiš,ker tega itak ne smeš početi.

Se strinjam. Povsem.

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

24.01.2009, 22:00

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

naša je bila doma v nogavičkah z abs-om.... nato je dobila copatke cicibanove in čeveljčke ko je shodila in sem jo lahko tudi med sprehodom dala iz vozička.... sedaj pri 22m je doma še vedno v nogavicah.....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem