writing-img

kdaj rezultati bioresonance

clock-img

20.11.2008, 21:05

clock-img

rumenasoncnica

pencil-img

112

Pozdravljene,
mi lahko tiste, ki ste svoje user posted image peljale na bioresonanco, pomagate: zanima me, kdaj po zaključenih terapijah naj bi bili učinki vidni - torej, kako dolgo se koža čisti, da ni več lišajev in kdaj bi lahko otrok začel uživati hrano, na katero ni več alergičen, brez težav?

hvala user posted image

clock-img

20.11.2008, 22:24

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Mi lišajev nismo imeli, je pa res, da nismo bili hud primer alergije na KM, bolj kontaktno se je kazalo, pa kakala je zelo veliko in ni pridobivala na teži. 14 dni po testiranju, ki je pokazalo da je KM BP že jemo jogurte in skuto. Smo pa začeli tako, da sem jaz malo po malo pojedla (še dojim), zdaj pa tudi ona že in ni težav user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

21.11.2008, 05:55

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Mi smo imeli pa dober teden po zaključenih terapijah bioresonance pregled in je pokazalo (izvidi krvi), da ima pupa še vedno alergijo na KM, ne glede na vse tiste drage terapije user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

24.11.2008, 12:13

clock-img

manja143

pencil-img

21

Pozdravljena,

nam je Bioresonanca zelo koristila in zdaj že lahko jem vse (še vedno dojim). Lišaji so se odpravili ob pomoči krem (jih je več in različnim doječnkom pašejo različne - nam aderma). Naša pupa je zelo dobro spfrejela te terapije in jih lahko še samo svetujem naprej. Verjetno je pa različno od terapevta do terapevta...

lp

clock-img

24.11.2008, 18:31

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Tisana, alargeni so v krvi prisotni še 6 mesecev po terapijah in lahko izvidi uradne medicine kažejo na alergijo, ki je več ni.
LP

lana38

clock-img

25.11.2008, 10:35

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Tisana, alargeni so v krvi prisotni še 6 mesecev po terapijah in lahko izvidi uradne medicine kažejo na alergijo, ki je več ni.
LP

Lana38, ful hvala za tole informacijo. Mi je kar malo v tolažbo, ker potem je še možnost, da je bila bioresonanca uspešna. No, bomo videli kmalu, ker imamo pregled pri alergologu.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem