writing-img

kdaj se konča napenjanje?

clock-img

17.10.2008, 08:29

clock-img

Anonimen

sem dala spodaj v narobe forum user posted image

torej
Naš fant je imel hude krče do 2,5 meseca, zdaj pa krčev že lep čas nima, ga pa ful muči napenjanje. Sploh se ne more sprdet brez pomoči in potem je cel božji dan siten. včasin nama uspe z zvijanjem nogic spustit par vetrov, pa je potem pol ure zadovoljen, potem pa spet, včasih pa kljub čaju za prebavo, masiranju s kremo po trebuščku, pritiskanju nogic na trenušček, ne uspe.
kupčke redno podirava in ful lepo podre.

ampak temu pa ni konca. a lahko to traja še dlje kot do 4 meseca, pa če katera ve, kako to da nikakor ne more prdnit sam, pa da se sploh nabira toliko plinov notri?

hvala

clock-img

17.10.2008, 08:49

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Pri nas se je nehalo nekje po 3 mesecu, vse ukrepe že tak izvajaš tako da boš na žalost mogla počakat da mine, pa bo minilo kmaluuser posted image

clock-img

17.10.2008, 08:54

clock-img

polma

pencil-img

1836

Lahko traja dlje kot 4 mesece...user posted image ...pa nič ne moreš druzga, kot že delaš. 

clock-img

17.10.2008, 09:22

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Odvisno, pri meni traja še dandanajšnji, pa sem že 36. Samo, da znam prdnit, ko je treba.

clock-img

17.10.2008, 09:25

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Pri nas se je končalo tam okoli 5. mesecauser posted image

Cvetim...

clock-img

17.10.2008, 09:27

clock-img

Anonimen

volga very funny user posted image

hvala vsem za odgovore!

clock-img

17.10.2008, 13:39

clock-img

SpeliG

pencil-img

511

Jaz ti žal ne morem dati dost spodbude, pri nas se je začelo šele pri 3 mesecih (krčev ni imela nikoli) , zdaj smo stari 6 mesecev, pa je šele kakšna dva tedna ok...
Upam, da pri vas ne bo trajalo tako dolgo, je pa za našo rekla P., da je možno od tega, ker ima tudi refluks in je lahko povezano, nevem. Zakaj se je zdaj nehalo v bistvu nevem, mogoče je KONČNO prerasla, ji pa tudi zdaj dajemo Sab Simplex kapljice, lahko probaš. Pa srečno!

clock-img

17.10.2008, 14:23

clock-img

mml

pencil-img

4156

Pri nas je oba napejnjanje nehalo motit nekje pri dobrih 4 mesecih

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

17.10.2008, 14:32

clock-img

pikapoka0608

pencil-img

25

Naš je star že 4,5 mesecev pa ga še zmerja napenja (krčkov smo se tud šele zdej rešil, upam:))

clock-img

17.10.2008, 18:45

clock-img

pizamca

pencil-img

146

Ja je treba pazit, ko postavljaš vprašanje, ker eni le če morejo vse okol obrnejo tako, da se lahko norca delajo.
Pri nas je bilo problematično 4 mesece, potem je bilo pa z vsakim dnem lažje, mislim da pri 5m ni bilo več problematično.
Uporabljali sva pa tudi eno Weledino olje za masažo in se mi zdi, da je malo pomagalo.

< Sporočilo je popravil pizamca -- 17.10.2008 18:48:00 >

clock-img

17.10.2008, 19:43

clock-img

katy82

pencil-img

1856

Jst sem naši isto vse izvajala kot ti,ko je pasla kravce sem jo dala na trebuščka in je nucal,se je sprdkala in kupčka še v stotič po moje ornk podrla.Ko je blo pa res hudo sem pa namazala ušesno palčko s kremo in se samo dotaknila anusa in se je sprdkala res ornk.Jo pa še zdej včasih napenja da je čist vijolčna v obraz pa jo probam nasmejat ker takrat se sprosti in v zahvalo ornk spoha enga konkretnegauser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

clock-img

17.10.2008, 21:54

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Mi smo stari devet mesecev pa še vedno uporabljamo sab simplex, če ne jokamo sto na uro. Pa nam je pediater rekel, da dokler ne bo sama pogruntala kako se znebiti vetrov in jih potisniti ven, bo trpela. Veliko morabiti v gibanju da se črevesje veliko premika, potem se napenjanje zmanjša. Včasih pa je tudi kriva hrana.

clock-img

17.10.2008, 23:03

clock-img

Vali 81

pencil-img

102

skuhaj ji čajček iz kumine in janeža(zrno). zavri vodo v drugem lončku pa prepraži janež in kumino tako da žačne pokat nato preli z  prekuhano vrelo vodo, res da okus ni llih najboljši a se ga da spit . zanesljivo pomaga moja skoraj 2 mesečna princeska prdi kot nora. če pa dojiš ga lahko piješ tudi ti. jaz ga spijem tudi do 1.5l na dan, ker moja princeska ga noče pit.

provaj se splača nam ful pomaga pa srečno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem