writing-img

kdaj sedeti spredaj??

clock-img

03.01.2008, 11:13

clock-img

anita1984

pencil-img

114

zanima me kdaj lahko sedim spredaj in ne več zadaj ob jajčki/avtosedežu?

clock-img

03.01.2008, 11:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.01.2008, 11:16

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

midva sva tud skoz spredaj sedela

clock-img

03.01.2008, 11:26

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Mi tudi. Nikoli nisem sedela zadaj ob lupinici. 

clock-img

03.01.2008, 11:27

clock-img

jaša2

pencil-img

658

jaz nikoli nisem zadaj sedela, edino ko smo šli iz bolnice. drugač pa nikdar.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

03.01.2008, 11:32

clock-img

tisa80

pencil-img

71

Jaz tudi nisem zadaj sedela.vsedi se spredaj in to hitro,ker če ne, boš priklenjena zadaj ker boš otroka s tem razvadla in bo hotel da skoz zraven njega sediš.

clock-img

03.01.2008, 11:43

clock-img

Anonimen

Jaz sem sedela zadaj zraven nje malo preden je šla v drug avtosedež, torej dobrih 9 mesecev, pa ni bilo nobenega problema potem, ko sem se preselila spredaj.
Je pa precej polivala kot novorojenček in sem bila pri njej zaradi tega, potem sem se pa kr navadila, tako da sem se mogla kar prisiliti, da sem začela spredaj sedeti. user posted image
Eh, prej ko slej se mame vsega navadimo in odvadimo otroke tudi dojenja in spanja v skupni postelji, če ne prej, ko pridejo v puberteto. user posted image

clock-img

03.01.2008, 11:46

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Pri nas - od prvega dne dalje.

clock-img

03.01.2008, 11:47

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Nikoli nisem sedela zadaj skupaj z dojenčkom.
Pazi da se otrok ne navadi,da si skoz zraven, ker boš potem lahko  imela cel cirkus, ko se boš želela spredaj peljati.

clock-img

03.01.2008, 11:52

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Jaz sem sedela zadaj zraven nje malo preden je šla v drug avtosedež, torej dobrih 9 mesecev, pa ni bilo nobenega problema potem, ko sem se preselila spredaj.

Enako, sicer smo ga preselili v začetku 8. meseca ampak brez kakršnihkoli problemovuser posted image .

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

03.01.2008, 12:12

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Tudi jaz nikoli ne sedim zraven, no zdaj včasih sedim zadaj pri starejši, ker imamo na sprednjem sovoznikovem sedežu naštimano lupinico (seveda airbag izključen), pa pač drugje nimam mestauser posted image .

LP, Ninica

clock-img

03.01.2008, 12:22

clock-img

marelicaa

pencil-img

201

Jaz sem tudi zadaj sedela. Če je bila kakšna daljša pot sem ga zabavala z različnimi predmeti, da mu ni bilo dolgčas in ni tečnaril. Kadaj sem se presedla spredaj aploh ne vem, ker ni bilo nobenih težav, še fino se mu je zdelo.

clock-img

03.01.2008, 13:15

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Js sem zadaj sedela samo ene 2x na začetku, potem pa ne več. V svojem avtu sem pa tako imela jajčko spredaj na sopotnikovem sedežu in sem ga lahko videla.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

03.01.2008, 13:37

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Mi vozimo lupinico na sprednjem sedežu vedno. Torej je zraven tisti, ki vozi, drugi pa zadaj s triletnikom user posted image

clock-img

03.01.2008, 14:01

clock-img

tančica

pencil-img

293

Jaz sem vedno sedela zadaj z njim ker drugače je bil jok in stok, torej do 9meseca. Pred dobrim tednom smo pa kupili avtosedež in od takrat sedim spredaj, tamau pa ful uživa v stolčku sploh k vidi očija pa mamico spredaj, da ne govorim da takoj zaspi v stolčku hehe. Če je tvoj priden sam v lupini zadaj, sedi kar spredaj....ne oziraj se na druge, delaj po občutku...

clock-img

03.01.2008, 14:06

clock-img

Anonimen

Jaz nisem sedela zadaj, ker sem velikokrat avto vozila sama, pa bi bil takrat potema problem. No, saj je vseeno bil.user posted image

clock-img

03.01.2008, 14:47

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Vzadaj sem sedela, dokler je bila v lupinici. Se mi zdi kar prav, da imaš otroka na očeh, no meni je bilo tako boljše. Ko je dobila večji sedež, pa sem od začetka sedela spredaj. Po moje se nima kaj razvadit, saj ko je sedež večji, gledajo naprej in jim je bolj zanimivo.

clock-img

03.01.2008, 21:27

clock-img

Suzy.

pencil-img

233

Pri hčerki sem sedela zadaj stalno, vsaj dve leti. Zdaj, pri tamalem, je pa zadaj med dvema avtosedežema prostora za pol moje riti. Pa se prav paše spredaj vozit.

clock-img

03.01.2008, 21:41

clock-img

Anonimen

Jaz tudi sedim zadaj. Med drugim tudi zato, ker ni prostora spredaj. Bi imela kolena čisto v armaturi in naslonjalo kot v 1. razredu.

Kaj imam samo jaz tako majhen avto? Ali tako veliko lupinico?!

Selila se bom naprej, ko bo imela večji sedež.

clock-img

03.01.2008, 21:46

clock-img

Anonimen

Sedim spredaj od prvega dne. Hvala bogu, da sem majhna in nimam nog v armaturni plošči, imam pa naslonjalo sedeža kot v prvem razreduuser posted image  Sedim tako kot bi kol od metle požrlauser posted image

clock-img

03.01.2008, 21:58

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Pri nas je kakor kdaj. Večinoma se voziva same, pa ni nobene panike, tudi od začetka je ni bilo.
Če smo skupaj, sedim spredaj. Če je sitna, se presedem zadaj in jo pač mal zabavam.

clock-img

03.01.2008, 22:09

clock-img

MADMAX

pencil-img

215

Jaz sem sedela večinoma časa do 9 mes. zadaj, da sem mu delala družbo, spredaj sem sedela , ko je spal. Sedaj ko je v avtosedežu pa sedi spredaj, bom pa sigurno sedela še tud zadaj.
Će sva se pa vozila sama sem ga imela spredaj v jajčki.

clock-img

03.01.2008, 22:57

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Vedno sem sedela spredaj, pri obeh, ker:

1. sem jih veliko prevažala sama
2. ko je prišla ta druga itak zadaj ni bilo več prostora za mojo rit (pa ni velika user posted image ), ker je bil tam že en avtosedež, v ta drugem avtu imamo pa v drugi vrsti tako ali tako samo dva sedeža.

Z vožnjo nikoli ni bilo težav, pa smo delali res dolge fure.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

03.01.2008, 23:26

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

Pri prvem sem nekaj časa sedela zadaj. Pa ko zdaj pomislim za nazaj, bi bilo čisto ok, tudi če ne bi sedela poleg. Zdaj pri drugi pa samo na poti iz porodnišnice in potem še enkrat, pa so mi takrat skoraj noge odpadle zaradi tesnobe. Saj zdaj ob dveh avtosedežih zadaj ni prostora še za mojo rit. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem