writing-img

kdaj sir in topljeni sirček?!

clock-img

04.01.2006, 20:34

clock-img

POCA

pencil-img

51

Kdaj ste začele dajati user posted image  sir- kateri?
Kaj pa topljeni sirčki (se vam zdijo dovolj naravni glede na sestavine?) kdaj ste jih ponudile otrocku? Mojuser posted image ima 9M, je pa tati alergik in smo zelo previdni pri uvajanju nove hrane. Hvala za odgovoreuser posted image .

clock-img

04.01.2006, 22:24

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Sir (parmezan, navadni sir) sem začela dajat pri 8m. GH uvajamo od 6m. Najprej sem dajala parmezan, potresen po rižoti, testeninah, zdaj pa je tudi male koščke sira in kruha (za večerjo). Topljenega pa še nisem dala, mali pa je star 10m. Ampak preden gre v vrtec čez mesec in pol bom tudi to dala, ker predvidevam, da ga 100% dobijo za jest.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

04.01.2006, 22:52

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Jaz sem ji košček ementalca naribala med krompir že okoli 6. meseca

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

05.01.2006, 07:58

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Če ste previdni pri uvajanju ti sirov ne priporočam, no vsaj ne vseh po vrsti, poskusi z manj mastnimi pa boš videla, naš fantiček je alergik in na dieti in ne sme prav nobenega tudi manj mastnega ne. In tudi pri nas je ati tak alergik.

clock-img

05.01.2006, 08:09

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi smo začeli pri ca 7 mesecih, ko sem mu tu pa tam v zelenjavno kašico natresla sveže naribanega parmezana, od 8 meseca pa po testeninah ali rižu. Ostalih sirov še nisva preizkusila.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem