writing-img

kdaj sporočit o rojstvu

clock-img

13.08.2009, 10:09

clock-img

biga

pencil-img

838

Marca imam rok, pa me zanima, če lahko takoj po porodu vložim novo vlogo za otroški dodatek - ravno ta mesec sem jo morala za prvega otroka - se pravi, če potem na isto vlogo vpišem oba otroka skupaj? Se ta sprememba (štirje družinski člani) takoj upošteva?
Kaj pa glede vrtca? Ravno tako na občini takoj vložim vlogo za znižano plačilo vrtca, ker smo štirje člani? Bo začelo veljati že takoj ali šele septembra z novim šolskim letom? Ker potem verjetno pademo v en nižji plačilni razred.

clock-img

13.08.2009, 10:55

clock-img

Anonimen

...

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 13.8.2009 10:56:56 >

clock-img

13.08.2009, 10:56

clock-img

Anonimen

mislim da se takoj z naslednjim mesecem.

clock-img

13.08.2009, 11:53

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: biga

Marca imam rok, pa me zanima, če lahko takoj po porodu vložim novo vlogo za otroški dodatek - ravno ta mesec sem jo morala za prvega otroka - se pravi, če potem na isto vlogo vpišem oba otroka skupaj? Se ta sprememba (štirje družinski člani) takoj upošteva?
Kaj pa glede vrtca? Ravno tako na občini takoj vložim vlogo za znižano plačilo vrtca, ker smo štirje člani? Bo začelo veljati že takoj ali šele septembra z novim šolskim letom? Ker potem verjetno pademo v en nižji plačilni razred.

Isti mesec kot rodiš, vložiš za otroka vlogo za otr. dodatek. Vlogo oddaše za oba otroka. In šteje se od meseca, ko si rodila.
Takoj tudi na občino sporočiš in veljat začne z naslednjim mesecem, ne šele septembra.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem