writing-img

kdaj ste začeli past kravice?

clock-img

03.03.2008, 09:46

clock-img

Rozica25

pencil-img

109

Ali že od 1 meseca? Kdaj bi ga naj user posted image obvladovali?

lp

clock-img

03.03.2008, 09:47

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz naše nisem silila...ko je dopolnila 3 mesece sem ji na tleh napravila njen kotiček in tam je bila in delala kar je hotela.... vsake toliko sem jo tudi na trebušček obrnila in je počela kar je hotela.....

clock-img

03.03.2008, 09:55

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Jaz Gašperja že zdaj dam včasih na trebušček, sploh ko ga umivam po hrbtu. Seveda samo za kkašno minutko, pa zelo uživa. Je pa bil star dva meseca.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

03.03.2008, 09:56

clock-img

urskas

pencil-img

683

naša je pri dveh mesecih zelo uživala pri pasenju kravic.

clock-img

03.03.2008, 10:06

clock-img

nian

pencil-img

200

Jaz jo pa že stalno obračam na trebušček. Ko so jo krčki matrali ni drugega pomagalo. In kmalu je bila glavca gor. Sedaj jih pa že odlično pase (stara bo 3 mesece), čeprav sedaj opažam da jo plenička moti, zato jih najrajši pase, ko je nagica.

clock-img

03.03.2008, 10:37

clock-img

jaša2

pencil-img

658

jaz sem našo tud že prvi mesec obračala na trebušček, ker smo imeli grozne krče, pa ji je tak ful pasalo. in je kr hitro začela glavico dvigovat.user posted image

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

03.03.2008, 10:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.03.2008, 11:04

clock-img

Ninica

pencil-img

900

že od prvega meseca sem jo dajala kaj na trebuh. Sedaj pri 5,5 pa se že dvigne na vse štiri

LP, Ninica

clock-img

03.03.2008, 14:58

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Prvi jih sploh nikoli ni hotel, se je kar obrnil na hrbet. Naša druga pa se nonštop obrača na trebušček, začela pa je pri dveh mesecih zelo lepo past kravice, obračat sama pa pri 4-ih tu nekje.

clock-img

03.03.2008, 15:50

clock-img

TinaUros

pencil-img

240

Priporočljivo jih je čim več dajet na trebuh (seveda, ko smo zraven), tudi nosit na trebuhu in pasenje kravc, ker le tako jim bo lažje pri postavljanju in plazenju na kolenah.
Mi pasemo od enega mesca dalje.

clock-img

03.03.2008, 20:47

clock-img

bsasab

pencil-img

321

Tudi mi smo zaceli past kravce pri mesecu dni in sedaj pri 3 mesecih ze samostojno drzi glavico in kravce so sedaj zakon....user posted image user posted image

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

clock-img

03.03.2008, 21:02

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Naša jih je začela, ko je bila stara kakšen mesec. Na začetku je bilo to bolj obračanje na previjalni, ko sem jo umivala, masirala al pa mazala z mandljevim oljem. Več kot minuto, dve ji itak ni bilo všeč. Potem je pa podaljševala.

clock-img

03.03.2008, 22:06

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

naša ne mara kravit in je tud ne silimo. mal supermen pozo treniramo in letimo po zraku. in itak, ko se bo znala plazit, to ne bo več "problem" user posted image

clock-img

04.03.2008, 08:47

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

Pri enem mesecu

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

clock-img

04.03.2008, 10:47

clock-img

Anonimen

Naša je pasla kravice že v porodnišnici user posted image . No saj se ni ne vem kako dvigovala, ampak res sem jo že od vsega začetka dajala na tebušček. Pa tudi spi mi že od vsega začetka na trebuščku.

clock-img

04.03.2008, 10:52

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

naša je tudi že kamlu začela kravce past..tam okoli enega meseca..ne vem več točno..zdej jih pa že pase kot velika...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

04.03.2008, 13:12

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Tudi pri meni so ga že v porodnišnici dali na trebušček, ko ga je umivala...pa je že kar dvigal glavo...še sestra ga je morala držat, ker je zgledalo, da se bo kar sprehodil. Danes ima teden dni in glavo dviga kar sam že. to opažam ko kupčka podiramo in ko ga dojim, ker je tako močen, da ga je kar težko obvladovati. Mislim, da je čas relativen in odvisen  od posameznega otroka in njegovega razvoja.

Zaljubljena sem v tri fante...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem