writing-img

kdaj sveže mleko?nasvet

clock-img

02.01.2009, 22:13

clock-img

maktub

pencil-img

659

zanima me kdaj ste začele otrokom dajat pit sveže mleko. naš sonček ima 9 mesecev in mu rižolino pa to delam z svežim mlekom. Spva sem se bala , ampak mi je pediatrinja rekla da kr komot naj mu s tem delam papice saj mu lahko dam v hrano sveže mleko po 6. mesecu..
kaj pa zvečer za pit?... sedaj mu še delam za vsako spanje Novalac ampak to je vse tako drago no,,, nam gre en Novalac na 5 dni....
A mu že lahko dam zvečer samo prevreto sveže mleko z keksom?

clock-img

02.01.2009, 22:25

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Če imate v družini alergije, mu ne dajat še navadnega mleka, če pa jih nimate, potem pa ni take krize najbrž.

Jaz sem prvemu otroku dajala navadno mleko od 9. meseca, ker adaptiranega čisto nobenega ni hotel, je ven pljuval, takrat sva se pa nehala dojit, ker nisem imela več dovolj mleka. Pa v tistem času je že vse sorte različnih drugih reči jedel.
Ostala dva sta sprejela tudi adaptirano mleko in sta ga pila do 1. leta pa še malo čez.

clock-img

02.01.2009, 23:16

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Moja je od 7. mesca naprej jedla kašice z navadnim KM. Pri nas k sreči ni alergij. Zvečer oz. nikoli ji ne dam mleka samega za piti.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

02.01.2009, 23:40

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz sem ji dajala od 11m, ko se je nehala dojit. No malo prej že za kašice.

clock-img

03.01.2009, 08:44

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Če ti je lepo sprejela mleko ne vidim zakaj ne bi s tem nadaljevala. JAz sem začela pri 10. mesecih in je bilo brez reakcij. S tem, da zjutraj in zvečer še vedno pije Aptamil Junior po flaški.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

03.01.2009, 09:42

clock-img

gajči

pencil-img

252

Za pit po steklenički bi jaz še vedno dajala AM. Moj sin je star 11m in se še vedno doji, hrano mu pa že nekaj časa pripravljam s kravjim mlekom. Ni problem v alergijah, če bi imel otrok alergijo, tudi Novalaca ne bi mogel pit, tu se gre enostavno za to, da kravje mleko po sestavi ne ustreza malemu človeškemu mladičku. AM ima dodane vse pomembne sestavine, zato bi jaz za pit uporabljala AM, kuhala bi pa z navadnim.

clock-img

03.01.2009, 17:20

clock-img

Kranjcanka

pencil-img

193

priporocila so da kravje mleko po dopolnjenem prvem letu. mi (2 leti) za zvecer se vedno novalac 3 vanilija.. brez pravega razloga. pac, ker mu je vsec.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem