cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj tuširati

clock-img

16.03.2007, 11:35

clock-img

pearl

pencil-img

426

Kdaj ste začele svoje malčke tuširati? V banjici ne bomo mogli biti več dolgo imamo pa samo tuš.

clock-img

16.03.2007, 11:39

clock-img

mika

pencil-img

6485

jaz sem jo začela tuširati, ko je sama stala. drugače pa sem v tuš dala okrogel škaf, tako da se je lahko igrala. ni se mi dalo vedno kadi polnituser posted image

clock-img

16.03.2007, 12:06

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Mi damo na dno tiš kabine plastično banjico in potem not čofota.
Se pa boji tuša kot user posted image .

clock-img

16.03.2007, 13:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.03.2007, 13:50

clock-img

Anonimen

pri 16.mesecih, ker se je prej tuša bal, zdaj pa je nor nanj in kar skače noter, da ga mož komaj drži.user posted image

clock-img

16.03.2007, 13:57

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

nekje od 7.meseca naprej user posted image  

vedno jo na koncu, po njenem namakanju v banji, stuširam, ravno tolk, da sperem z nje vodo v kateri se je namakala (sem opazila, da včasih po vodi plavajo neki koščki, ki so nastali v igračkah v katerih je ostalo malo vode) user posted image  

clock-img

16.03.2007, 19:58

clock-img

Ivanča

pencil-img

81

Jaz jo po koncu kopanja stuširam tam od enega 8. meseca dalje. Ful uživa, ko "lovi" vodo.

Pearl, ti svetujem, da obdržiš banjico ali pa čebriček ali škaf, da malo čofota not, pol pa stuširaš na koncu. Prakticiram enako, sam imamo zidan tuš pa gre noter največja banjica kar sem jih našlauser posted image

clock-img

16.03.2007, 20:45

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mi ga ponavadi po kopanju v mali banjici še malo potuširamo, že nekaj mesecev, sploh kadar ga tudi namilim, da sperem šampon dol...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem