writing-img

kdaj v športni voziček?

clock-img

05.08.2009, 11:09

clock-img

salcka

pencil-img

249

naša mala je stara 2 meseca.
je prava radovednica, tako da ji je v košari vse preveč dolgočasno.
imamo pa tudi športni del, ki se da položit skoraj v vodoravno lego. je takšen voziček že primeren?
če vam kaj pove - imamo Mutsyja (urban Rider)

clock-img

05.08.2009, 11:28

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

če se ga da čisto poležat, zakaj ne. lahko kar prestaviš. 

clock-img

05.08.2009, 12:25

clock-img

Mici7

pencil-img

177

Mi imamo QuinnySpeedi voziček, stari smo par dni manj kot 4 mesece, pa smo še vedno v košari.
Je pa res, da je že fino utesnjen noter. V kratkem štartamo v športni del, ampak pri nas se ga ne da čisto v vodoravni položaj, zato malo dlje čakamo....

clock-img

05.08.2009, 12:48

clock-img

flik

pencil-img

140

Imamo Ouinny Freestyla. Iz košare v športni del smo pikca prestavili točno pri njegovih 3h mesecih, ker se je v košari drl kot jesihar - bil ful radoveden, pa iz košare ni dosti videl ven  user posted image . Freestyle ima več naklonov, v začetku smo ga dali na prvega dvignjenega - je bil zadovoljen, da je kaj user posted image . Tudi pediater je pred tem rekel, da ga pri 3h mes že lahko prestavimo.

lp

clock-img

05.08.2009, 12:51

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Mi smo jo dali pri 4.mesecu starosti. Imamo Quinnya Buzza in je naklona nekje 30 stop., sem v tisto lukno podložla brisače, tako da je bila na ravnem.
Pa jo zdaj pri 5,5 mes. vozim še vedno na prvem naklonu, edino kaj sem dala brisače ven.

Tak da če ti gre voziček čist v vodoraven položaj, mislim, da lahko zamenjaš. Jaz bi na tvojem mestu.

Lp.user posted image

clock-img

05.08.2009, 13:05

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

Mi imamo chiccota in sploh nisem imela košare, ker se da športi del čisto v vodoravni položaj. Če se čisto poleže jo komot daš ven iz košare.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

05.08.2009, 23:20

clock-img

sye

pencil-img

138

ja jst mam isti problem, naš mali je star 4 mesece in 10 dni, pa že od 3ega meseca ne mara biti v košari, zadnje 3 tedne ga pa sploh ne dobim v njo, sem ga prestavla v športni del, pa je ravno tako jokal sploh ne vem kaj mu je, tako da ga zdaj vozim v lupinici, kjer pa prej sploh ni maral biti, ful se vse spreminja. Mam pa bogabooja pa je portni del narejen tako da ima pri ritki 90st, potem gre pa komplet sedežek v vodoravno lego, nogice so pa mal na gor.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem