writing-img

kdaj v športni vozičke

clock-img

08.06.2009, 19:59

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Koliko so bili vaši dojenčki stari ko ste jih dal v športni (sedeči) voziček iz košarice. Naš je namreč 7 tednov in noče več biti v košarici, razen če v njej močno dvignem vzglavje da je v njem bolj pokončno.

clock-img

08.06.2009, 20:17

clock-img

uršula83

pencil-img

635

Našem je bilo vseskozi v košari zakon in ni hotel v športni del. Ko je bil pa star 5 mesecev, je pa začel uživat v športnem delu. Sej če lahko daš naklon čist dol, pomoje ni panike, če se pa ne da, pa lahko podložiš kako deko ali brisačo, pa je vseen ok. Moje mnenje. 

čakamo že drugi zakladek

clock-img

08.06.2009, 20:22

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Jaz sem mojega dala, ko je bil star 3 mesece, ker mu je bil dolgčas v košari, pa še vroče mu je bilo. Športni del se ne poleže čisto, sem mu pa podložila brisačo. Sedaj pa uživa v vozičku in opazuje vse okrog..najbolj pa drevesa...veje...user posted image

clock-img

08.06.2009, 21:45

clock-img

pingo80

pencil-img

251

Naša je šla v športni del po 6. mesecu (z mesecem marcem). Je vedno sladko spančakala in ni blo nekega zanimanja za okolico. Odkar je v športnem delu, ne zatisne očk niti za minuto, pa četudi je vmes že čas za spanje.  Je vse tako zanimivo. Tudi če poležem voziček, se ona dvigne in strogo sedi in gleda naokrog. Pravi, da je zamudila preveč zanimivega, ko je 6 mesecev v vozičku samo spala.user posted image   

clock-img

08.06.2009, 22:17

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

4m.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

08.06.2009, 23:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.06.2009, 07:15

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Tako malega jaz ne bi dala v športni del, če se čist ne poleže, pa naj sitnari kokr če, raje ne bi šla na sprehod, ampak bi ga imela kje zunaj na dekici. Pa sprehode bi skrajšala in bi na kak drug način bila več z njim zunaj, uporabila bi štorkljo ali sling....
Mi smo našega dali v športni del pri 4,5 mesecih, s tem da se le ta čist poleže, pa ne boš verjela, malček sploh ni znal uživati. Vse do 6 meseca je bila vožnja ena velika štala z jokom. Tak da sem imela zelo kratke ture, vse mogoče animacije, igrače, mleko, čaj, nošenje.....

clock-img

09.06.2009, 11:59

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

4m.

isto, takrat se ni več želela vozičkat v košari, je raje opazovala okolico, kot nebo. user posted image

clock-img

09.06.2009, 12:09

clock-img

Claudi

pencil-img

202

4,5 mesece

clock-img

09.06.2009, 16:34

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Hvala za odgovore. Bomo še malo vztrajali...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem