writing-img

kdaj v nahrbtnik

clock-img

27.02.2007, 10:45

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

Mene pa zanima, kdaj ste dale vaše dojenčke v nahrbnik za sprehode??? Naš Jaš je danes star 5m, pa je že precej težak za kengurujčka, ki ga občasno uporabljamo, zato razmišljava o nahrbtniku.

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

clock-img

27.02.2007, 10:51

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Meni se rekli, da v nahrbtnik ko je sposoben sam samostojno sedeti.

clock-img

27.02.2007, 11:41

clock-img

coolbabe

pencil-img

199

se strinjam z Najo.
ko že lepo sam sedi je primeren čas za nahrbtnik, drugače ti bo visel levo desno.
Svetujem pa da če mislite malo več ven hodit da kupite konkretnega, ker tisti polovičarski so sam matr za nosača in za dete.
Za 33k dobis takega
http://www.promontana.si/cekarcek/Oprema/Nahrbtniki/Za_otroke/index.php?action=detail&id=210&from=list
in je prav super - preverjeno!

clock-img

28.02.2007, 11:39

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

IZVIRNO SPOROČILO: pinkiponki

Mene pa zanima, kdaj ste dale vaše dojenčke v nahrbnik za sprehode??? Naš Jaš je danes star 5m, pa je že precej težak za kengurujčka, ki ga občasno uporabljamo, zato razmišljava o nahrbtniku.

Mi ga uporabljamo že slab mesec, star je 5 mesecev in okoli 10 dni. Mali b.p. zaspi v nahrbtniku in tako se nosi kake pol ure do uro, glih eno fajn turco naredimo ko se zbudi. user posted image

clock-img

28.02.2007, 13:36

clock-img

petra81

pencil-img

733

Ko že samostojno sedi! Drugače bi bilo, kot da ga siliš sedeti!

clock-img

28.02.2007, 14:11

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: coolbabe

se strinjam z Najo.
ko že lepo sam sedi je primeren čas za nahrbtnik, drugače ti bo visel levo desno.
Svetujem pa da če mislite malo več ven hodit da kupite konkretnega, ker tisti polovičarski so sam matr za nosača in za dete.
Za 33k dobis takega
http://www.promontana.si/cekarcek/Oprema/Nahrbtniki/Za_otroke/index.php?action=detail&id=210&from=list
in je prav super - preverjeno!

Ja, v nahrbtnik se jih posede, ko že povsem samostojno sedijo, zaradi razvoja hrbtenice, pa tudi sicer dolgotrajna uporaba ni priporočljiva...mi smo jo začeli v nahrbtniku nositi pri 9,5m in se super obnese...imamo pa točno tega, ki je opisan zgoraj... priporočam.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

01.03.2007, 14:00

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

user posted image

In v čem ga nosite medtem? Najin pikec ima sedaj pri dobrih 5 mesecih že skoraj 10kg. Kengurujček je samo do 9 kg. Kaj pa vmes? user posted image

Kaj pojmujete pod "samostojno sedi"?

clock-img

01.03.2007, 14:12

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ko se sam dvigne iz ležečega položaja in sedi.

Mi ga v kengurujčku sploh nismo nosili, ker nam ga je pediatrinja odsvetovala.
Če ga prezgodaj "siliš" da je v sedečem položaju, ni dobro za njegovo hrbtenico.

Nahrbtnik se mi sploh ne zdi primerno mesto za spanje.

clock-img

01.03.2007, 14:14

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Sam se še ne dvigne. V sedeč položaj sili on, dol ga tiščat cel dan ga pa tudi ne misliva.

V nahrbtniku pač zaspi, najbrž svež zrak pa to. Naj ga budim?

clock-img

01.03.2007, 16:36

clock-img

mml

pencil-img

4156

Mi smo z nahrbtnikom začeli nekje pri dobrih 7. mesecih, ko je res lepo samostojno sedela. Zaenkrat se je dobro obenesel in v njem uživa, tako da ga sedaj uporabjamo tudi za v mesto in na tržnico, ker začne v vozičku protestirat.
Smo pa kupili takšno bolj konkretno varianto in je res super.
Prej se mi zdi prezgodaj, ker otroka v nahrbtniku pri hoji kar dobro "premetava", pa še skoraj nič ven ne vidi, ker je premajhen.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

01.03.2007, 21:15

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Pri prvem smo nahrbtnik začeli uporabljati pri slabih 8 mesecih, mlajšo pa bomo notri dali poskusno ta vikend - imela bo 7 mesecev.

Prej je otrok tudi premajhen in tudi sam še ne sedi samostojno - mislim da je dovolj da sedi in ne da se sam dvigne v sedeči položaj

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Nahrbtnik se mi sploh ne zdi primerno mesto za spanje.

Tudi meni se ne zdi nahrbtnik primerno mesto za spanje, samo moj otrok je vedno zaspal v nahrbtniku ko smo šli v hribe, pa niti pibližno ni bila njegov ura za spanje - očitno to dela svež zrak Mu je pa moralo biti že udobno da je notri spal.

Imamo pa Deuter kid comfort II

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem