writing-img

kdaj v stolček

clock-img

20.01.2006, 09:51

clock-img

soncnica 76

pencil-img

24

Živjo punce,

včeraj smo kupili stolček za hranjenje Prima pappa Rocker od Peg Perega. Zanima me pri koliko starem dojenčku ste ga začele uporabljati. Mi imamo tri mesece in pol staro deklico in ne vem če ni mogoče še prezgodaj. Včeraj smo takoj poskusili z guganjem, stolček pa smo nastavili v najbolj ležeči položaj in se v njem zelo dobro počuti.

Prosim vas za vaše izkušnje in mnenja.

Lep pozdrav.

clock-img

20.01.2006, 10:02

clock-img

BINCI

pencil-img

29

nam je zdravnica rekla da jo lahko posedemo v stolček takrat ko bo enkrat samostojno sedela sama prej pa ne.Za ležeči položaj pa ne vem ampak najbolj zdravo za dojenčka in njegov razvoj je da čim bolj na ravni podlagi se pravi najbolje je da je na tleh.user posted image

pozdravčki pa,pa

clock-img

20.01.2006, 10:04

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Mi smo jo dali nekje po 4. mesecu v npr. gugalnik, v vozičku smo ji tu pa tam dvignili naslon, po petem mesecu pa tudi v stol za hranjenje (ima še vedno nagnjen naslon) in ji je zelo všeč. Zdaj pri 6,5 meseca pa tako že skoraj sama sedi, tako da je zdaj vsak dvom odveč, ali je prezgodaj. Na začetku jo daj le za krajši čas, kasneje dlje.

clock-img

20.01.2006, 10:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.01.2006, 10:51

clock-img

deily

pencil-img

334

Mi smo jo dali nekje pri treh meseih, saj se na chiccotovem stolu da naslonjalo podreti skoraj v vodoraven položaj s tem, da ritka ostane normalno(se ne dvigne)

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

clock-img

20.01.2006, 11:21

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Mi smo ga dali pri sedmih, ker prej niti nismo imeli prostora, sicer pa ga jaz ne bi dajala vanj, dokler ne zna vsaj mal sedeti. Tudi ne vem, v čem je poanta, da bi ga prej dajala, leži lahko v ležalniku, na sedežni, v posteljci ali pa kar na tleh.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

20.01.2006, 13:40

clock-img

krompircek

pencil-img

212

Pri 5,5 mesecih ko je že samostojno sedelauser posted image

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

clock-img

20.01.2006, 17:33

clock-img

soncnica 76

pencil-img

24

Hvala za hitre odgovore, očitno bomo še malo počakali.

Čau čau

clock-img

20.01.2006, 19:49

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ko je znal sedeti.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

21.01.2006, 15:56

clock-img

SU

pencil-img

919

Nekje pri 6,5 m. Prej je bil v ležalničku al pa v posteljici, itd. Potem, ko pa smo začeli z gosto hrano, pa smo ga dali v stolček. Najprej v čisto "spodnji" položaj, potem pa v čedalje višjega - saj je sam "pokazal", da bi višje - se je že skoraj sam dvignil... Zdaj pa itak skor že ven zleze. user posted image  LP

clock-img

21.01.2006, 16:31

clock-img

Meggy

pencil-img

33

Živjo!
Sva na istem. Naš Žigi še ni star 4 mesece pa že sedi not-mamo isto tega rockerja od Peg Perega. Sej če ti glavco že sama fejst drži pa da vidiš, da se dobro počuti nima kaj bit. Jaz ga mam not ko kuham, pospravljam... on pa uživa. Pa še igračke mu naložim na mizico, da jih gleda.

Pa obilo užitkov ob hranjenju! 

clock-img

21.01.2006, 22:55

clock-img

MajaPRO

pencil-img

398

Mi smo ga v podoben stolček dali pri 3 mesecih (v najbolj ležeč položaj) - brez problema, je bolj komot kot v lupinici.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem