writing-img

kdaj v svojo sobo?

clock-img

09.08.2005, 17:36

clock-img

annna

pencil-img

45

Imam 10 mesečnega sinčka ki se ponoči še prebuja in zato si ne upam ga dat v svojo sobo. Spi striktno v svoji posteljici in nikoli pri nama v postelji; je pa to fino, da se potolaži z dudo, zjutraj pa s flaško mleka in spi naprej do cca. 8h. Pa še srce se mi para da ga ne bi slišala ob men ponoči.

Kdaj ste ga dale "na svoje"?

Lp:)-

clock-img

09.08.2005, 17:40

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ga se nismo. Star je 15 mesecev. :) Naredi tako, da ti bo lazje. Ce ti je lazje, da je pri tebi v sobi, ga tam tudi pusti..

clock-img

09.08.2005, 17:44

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Pri kakih 2 letih, pri drugem bova naredila enako.

clock-img

09.08.2005, 17:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.08.2005, 19:14

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Pri 9m, njegovo posteljico sva prestavila v urejeno otroško sobo.
Po selitvi je spal še bolje.
Lp :rozica:

clock-img

09.08.2005, 19:16

clock-img

Anonimen

Pri enem letu, po mojem, mora iti. Prej ne, kasneje pa tudi ne.

clock-img

09.08.2005, 19:19

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Pri 3.5 mesecih sva jo "preselila" v svojo sobo iz zibke...brez problemov!

clock-img

09.08.2005, 19:23

clock-img

sky

pencil-img

305

Naša spi v svoji sobi od dne, ko smo prišli domov - jutri bo 4 tedne. Nikoli ni bila opcija, da bi spala v spalnici. Vrata spalnice so odprta, vrata otroške pa čisto priprta (so pa ena poleg drugih). V porodnišnici nisem spala niti pol ure, saj me je vsak njen gib v trenutku zdramil.

clock-img

09.08.2005, 19:32

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Mi smo Luko dali v svojo sobico, ko je bil star malo več kot 3 mesece in ni mi žal,da smo tako naredili. Še vedno se zbuja ponoči (ponavadi za pit vodo), vendar to ni problem, ker imamo baby phon in sem praktično v trenutku pri njem (sosednja soba). Je pa nekaj. Od kar spi v svoji sobici, vsi spimo bolje. Midva z :love: ne motiva njega, on pa ne naju. Dokler je bil še pri nama v sobi, sem se jaz zbudila za vsak njegov prdec, potem pa nisem mogla nazaj zaspati, ker sem samo na uro gledala in čakala, kdaj se bo zbudil.
Uglavnem, tako kot smo naredili, se mi zdi super. Sem mnenja, da mlajši ko je, lažje prenese spremembo. Jaz mislim, da naš Luka takrat sploh ni vedel, da smo ga kam preselili.

Lp, Boni

clock-img

09.08.2005, 20:25

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi smo dali oba otroka v svojo sobo, ko sta bila stara ca. 3 mes. SObici sta v zgornjem nadstropju, vendar si "pomagamo" z babyphonom, ki ga mi imenujemo "špijon".
Zaspita v temi, vrata so zaprta, ta večjemu prižgemu po prečitani pravljici Cd s pesmicami ali pravljico.
Se naspimo-vsi.
Le zjutraj se "dobimo" v spalnici. Najprej se zbudi 8 mesečnik (okrog 6.30) in ga prineseva v postlejo. Malo kasneje pa pride še 4,5 letni. Se vsako jutro malo pocartamo.

clock-img

09.08.2005, 20:43

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

pri cca 7 mesecih. sicer je pa tko, kot piše Boni. vsi bolje spimo. seveda jo slišim, če se zbudi. pa se skorajda ne več;)

clock-img

09.08.2005, 21:06

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Pri 6 mesecih, sicer ni mirno spala (motili so jo šumi, ko sva midva prišla spat itd.)
lp

clock-img

09.08.2005, 21:08

clock-img

k1

pencil-img

1649

pri nas isto kot pri Sky - takoj v svojo sobico, vrata odprta, sobi sta sosednji. čujem vsako malenkost, tako da - 4 korake, pa sem pri njej... :rozica:

clock-img

10.08.2005, 12:48

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Tudi najin Lukec spi od prvega dne v svoji sobi. Brez problemov. Sobi sta ena ob drugi, tako, da ga ponoči slišim. Prav imaš, da narediš tako, kot tebi najbolj ustreza, verjetno pa se boš bolj naspala, če se ne boš zbujala ob vsakem stoku in vzdihu.:muca:

clock-img

11.08.2005, 07:39

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Midva sva jo dala pri 2 mesecih, ko je prespala celo noč.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem