writing-img

kdaj vgnezditvena krvavitev

clock-img

28.07.2008, 09:08

clock-img

Anonimen

LP!

Pri meni je pa tako; user posted image  sva ravno 23. in 24.,

22. in 23.sem imela vlečljivo sluz, 24. pa so me boleli jajčniki... ne dvomim več, da ni bil ravno čas ovulacije, samo vprašanje, če nisva zamudila... to bomo še videli.
Zanima me, kdaj nastopi (če da), vgnazditvena krvavitev?

Kateri dan po oploditvi?

clock-img

28.07.2008, 09:46

clock-img

Anonimen

Če jajčece živi 24 ur, ko poči(ali bolje rečeno se iz jajčnika izleže), spermiji pa do 3 dni (odvisno od kvalitete)....in če računamo na to, da sta user posted image 23. in 24. 7. to pomeni, da bi morala priti danes, če ne pa najkasneje jutri  do 17h.user posted image user posted image user posted image

To boš izvedela ko (če) se bo zgodilo, ni nekega ključa po katerem bi se lahko orientirali. In ne doživimo vse te krvavitve.

Ne zameri moji šali v prvem stavku, samo to ti tudi ginekologi ne bi mogli povedati zagotovo.

Tudi, če do krvavitve ne pride, ti želim user posted image

clock-img

28.07.2008, 11:40

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Jaz sem imela vgnezditveno nekje takrat, ko bi mogla dobit M, mogoče kak dan ali dva prej.

clock-img

28.07.2008, 11:59

clock-img

Artičoka

pencil-img

128

jaz sem jo imela 2 dneva preden bi morala dobiti M - prepričana sem bila, da je to le začetek M (cikle imam 22-24 dni), ker pa je bilo le nekaj kapljic krvi sem na dan, ko bi morala dobiti M naredila test

clock-img

28.07.2008, 12:12

clock-img

lexl

pencil-img

175

Jaz pa vgnezditvene sploh mela nisem, ne prvič ne drugič, tako da to ni pravilo.

clock-img

28.07.2008, 12:15

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Enak odgovor kot baja* in artičoka ti lahko dam sama iz lastnih izkušenj. Skratka, kakšen teden po O naj bi bila vgnezditev. Ni pa nujno, da jo vedno spremlja krvavitev, tako da ni nujno, da boš to zaznala.
Pa srečno user posted image

clock-img

29.07.2008, 13:09

clock-img

monty

pencil-img

421

živjo!

Mene pa zanima kako močne ste imele vgnezditveno. Midva sa cel prejšnji teden pridno user posted image pa se mi je danes malo vlilo (koliko je kaj značilno za vgnezditveno in ali če sedaj preneha je to lahko to?)  danes ko je za M še malo prehitro. Prejšnji cikel sem imela dolg 36 dni tako da lahko da je ta krajši. Pa ne vem ali se naj veselil ali naj me stara user posted image  jezi. se mi je pa včeraj čudno motilo in kr spala sem popoldan. sem bila grozno zmatrana.

hvala in vsem, ki si to želite čimprej user posted image user posted image !!!

< Sporočilo je popravil monty -- 29.7.2008 13:10:20 >

clock-img

29.07.2008, 13:40

clock-img

Artičoka

pencil-img

128

Jaz sem imela le nekaj kapljic krvi, skupaj z rjavim izcedkom. Po nekaj urah pa nič več - ravno toliko, da je malo popackalo vložek user posted image

clock-img

30.07.2008, 21:28

clock-img

baja*

pencil-img

2454

tudi jaz sem imela le par kapljic, za kak noht, nič več, bila pa je roza barve

clock-img

01.08.2008, 08:18

clock-img

tejč76

pencil-img

57

No, mislim, da mi ta mesec spet ni nič ratalo, ampak kar se M tiče je bila stvar sledeča.
Že 1 leto po prenehanju KT sem imela 2 dni šibko rjavo rdečo M, prej pa 2 ali 3 dni rjavo sluz. Ta mesec, ko sem že mislila da mi bo ratalo pa je z 1 dnevno zamudo prišla rdeče rozasta krvavitev, bolj šibka kot ne in kar nekam vodena, a je trajala slabe 3 dni.
Bila sem na koncu z živci, tako da sem naredila kar tri teste. Najprej baby chek mini, ki je pokazal šibko črtico, kasneje pa še isti dan enkrat in drugi dan first sign mini, ki nista pokazala nič. (Od tega je že kakšen teden).
To sem naredila samo zaradi tega, ker je bila M res zelo drugačna kot prej celo leto.
Verjetno to ni možno, da bi bila vgnezditvena, ali pač?

clock-img

01.08.2008, 08:41

clock-img

Artičoka

pencil-img

128

Jaz sem imela vgnezditveno krvavitev 2 dneva preden bi morala dobiti M - test je bil pozitiven 4 dni kasneje - pa še to zelo rahla črtica na CB. 

clock-img

01.08.2008, 08:55

clock-img

bejbika81

pencil-img

124

Pozdravljena Artičoka!
Če si imela vgnezditveno krvavitev 2 dni pred menstruacijo, kdaj pa sta s tvojim dragim user posted image , oz. da neboš narobe razumela: se krvavitev pojavi že po par dnevih ali pa lahko traja tudi kak teden?

Hvala za odgovor!

clock-img

01.08.2008, 09:55

clock-img

Artičoka

pencil-img

128

Glede na to, da sva z dragim user posted image le 3x ta mesec, sem imela O verjetno ok. 13-15. dan cikla (cikle imam zelo kratke, 22-24 dni), vgnezditvena (za katero sem najprej mislila, da je M) pa je prišla 2 dneva pred predvideno M, torej če preračunam je bila nekje 9.-10. dan po O - pišuka to je pa že višja matematika user posted image

Vgnezditvena krvavitev je prej izjema kot pravilo (v prvi user posted image je nisem imela), bilo naj bi le nekaj kapljic krvi, nekje 6-10 dni po O.

clock-img

01.08.2008, 09:55

clock-img

Artičoka

pencil-img

128

Upam, da nisem preveč zakomplicirala user posted image

clock-img

01.08.2008, 11:48

clock-img

bejbika81

pencil-img

124

Hvala Artičoka za odgovor!

Pa želim ti vse najboljše!

clock-img

01.08.2008, 11:56

clock-img

Artičoka

pencil-img

128

Hvala, vse dobro tudi tebi user posted image

clock-img

01.08.2008, 12:01

clock-img

bejbika81

pencil-img

124

Artičoka!

Še nahitro eno vprašanje: sta user posted image  med O ali pred oz. po?

Hvala

clock-img

01.08.2008, 12:16

clock-img

Artičoka

pencil-img

128

Pred, med in po O. - pa je 3x user posted image Zgleda je bilo dovolj user posted image

clock-img

01.08.2008, 13:34

clock-img

monty

pencil-img

421

živjo!

mene pa predvsem zanima kako močna je bila vgnezditvena? Ali je to praviloma par kapljic ali je lahko kot rahel menzes. Meni se je na 26 dan cikla pojavila krvavitev kot na začetku M, potem dva dni skoraj ni in danes na 29 dan se spet nekaj nabira. pa ne vem ali je lahko vgn. ker meni se zdi bolj kot začetek M. Pa drugih znakov user posted image  tudi nimam.

hvala!

Naj bo čimveč srečk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem