writing-img

kdaj z otrokom na morje

clock-img

16.05.2006, 08:03

clock-img

mynyka

pencil-img

66

vzeli smo si dopust za 6 mj....pakiramo se na morje in me zanima ali je primerno da 21mj otrok gre na morje?mislim da mu nič ne more biti...user posted image user posted image

***moj mali leo in njegov ati sta smisel mojega življenja***

clock-img

16.05.2006, 08:13

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Kaj bi mu pa lahko bilo, kar mu doma ne more bit? Mi smo bili ta vikend na Lošinju, se je naša čebela že namakala v morju...Meni je še full prehladno, ona pa je uživala sto na uro. 

clock-img

16.05.2006, 08:15

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Meni vse črke tvoje pomeša.

ne vem če sem te prav zastopila je star 21 mesecev(ali 21 dni????) če je star 21 mesecev ne vidim razloga zakaj ne.

Meni je patronažna rekla da naj bi bil do nekje 2 mesecev doma, potlej pa lahko gre na daljšo pot(ki pa mora biti absolutno prilagojena njemu).

clock-img

16.05.2006, 08:16

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

user posted image user posted image user posted image user posted image  evo sem rekla da bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ja lahko gre. Mi smo bili pred leti za 1 maja na morju pa je mali veselo čofotal in namakal nogice v morje.

clock-img

16.05.2006, 08:46

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Seveda lahko greš. Jaz sem lani šla z 1,5 mesečno za 3 tedne. Sem patronažni rekla, da gremo, saj bo vroče tukaj ali tam. Pa mi je dala prav, pa še sprememba klime  otroku paše. Nič ne komplicirajte

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

16.05.2006, 08:50

clock-img

rija

pencil-img

15589

Naš je star 4,5 m pa gremo v četrtek. Jupiuser posted image user posted image user posted image

Pri 8,5 bo prvič letel, ....potem pa je svet itak naš!

Sprašuješ če mu nič ne more bitiuser posted image  Seveda mu je lahko: lako dobi vročino, lahko pade, lahko ........ampak nič takega, kar mu ne more biti tudi doma. Pa tolaži se, da tam, kamor greste,  živi tudi kar nekaj otrok.....

< Sporočilo je popravil rija -- 16.5.2006 8:52:14 >

clock-img

16.05.2006, 09:57

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Mi gremo 27. julija na Pag za 14 dni. Naš najmlajši pa bo potem tam praznoval... 3. avgusta - bo namreč star ŽE 3 mesece!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 16.5.2006 9:59:51 >

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

16.05.2006, 11:47

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Meni pa ni jasno zakaj naj 21 mesecev star otrok ne bi šel na morje?

Vse kar se mu lahko zgodi doma, se mu lahko tudi na morju.
Kar pogumno!

clock-img

16.05.2006, 14:39

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Seveda se mu lahko kaj zgodi, vendar približno enako verjetno kot če bi ostali doma. Vzeti s seboj kako malo lekarnico nikoli ne škodi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem